Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yazın rahatlıkla kullanılabilecek ince çorap markası tavsiye edebilirmisiniz.ben piyasadan pentinin yaz inceliği adı altında çorabından aldım.fakat yinede belli oluyor.yani tam istediğim gibi değil.. merak ettim acaba sizler hangi marka ve renk tonunu kullanıyorsunuz?
Ben 38 kullanıyorum müjdenin. Pentinin ten rengini bulamıyorum, bronz var genelde. Ha bide müjdenin 86 sıda çok iyi, ben biraz esmerim belli olmuyor....
evet bende pentının 57 renk tonunu kullanıyorum ama bırde sadece bır kez buldugum pentının 52 numara ınce lycra olanı var onun rengi daha acık beyaz tenlı bayanlara daha ıyı gıdıyo.57 no bıraz daha bronz kalıyo.ama dedıgım gıbı hıcbır yerde 52 numarayı bulamadım daha sonrayerimseniben
57 ten, 54 naturel, 52 kaşmir, 51 sahra :1closedeyes: ben sahra kullanıyodum bi ara, kıştan yeni çıkıp peynir gibi olduğum zaman. renk açısından belli olmuyodu çorap olduğu ama güneşte parladığından anlaşılıyodu maleseff :tomato: yaz inceliğini de denedim. o da belli oluyo ama yine de yaz inceliği daha iyi bence a.s
bende 57 ve 52 numaralar var.57 bronz kalıyor biraz.normal ten rengi için 52 de fazla açık oluyor.şu 52 numarayı hiç bilmiyorum. merak ettim .inşallah bulurum.. galiba orta normal ten için 52 tavsiye edeiyorsunuz. aslında tenimize göre denemek lazım
mrbb ben pentinin 51 sahra olanını kullanıyorum çok memnunum. eskiden 57kullanırdım ama kötü görünürdü bunu keşfettikten sonra hiiiçç kullanmadım.bide yine penti 52 kaşmir var.bence mutlaka dene (özellikle 51'i)memnun kalacağına eminim