- Konu Sahibi UgurBocegim 29 09 05 09
-
fono eğitimnden ingilizce öğrenen var ım acaba
bened görüştüm ama vazgeçtim kararsızım ya netten araştırayım konuları diyorum ama tam bir düzen içinde olacağını sanmıyorum iş yoğunluuğu ev yoğunulğu derken benim elimde hazır bir kaynak olamıl diye düşüünüyorum
fono da ii gib geliyo biri önerirse alcam sanırım
rosetta stone egıtım setı var bıraz pahalı ama parasına deger. ben cok faydasını gordum tavsıye ederım.
Arkadaşlar ıngilizceyi öğrenmeyi çok istiyorum. Lisede öğrendiğim bilgiler dışında çok fazla bilgim yok Zaten Lisedeki bilgilerimi de şu anda tekrar ediyorum. Ancak ıngilizcemi geliştirecek bir ıngilizce seti almak istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar varsa ve memnun oldularsa Tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim. :enbuyukkk:
ben ROSETTA STONE kullanıyorum. hem ingilizcede hem japoncada. Memnunum tavsiye ederim :)
not: internetten de bulabilirsin :)
bende eğitim cd leri arıyorum. grammer im fena değil sertifikam falan var ama benim sıkıntım konuşmada. cümle kurmakta,telaffuz da,konuşmakta güçlük çekiyorum. ben konuşmaya yönelik bi set arıyorum. bu mir eğitim seti kısım kısım sanırım biraz inceledim. hangi seti konuşmaya yönelik eğitim veriyo acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?