Rosetta stone ingililzce setini tavsiye ederim, çok kaliteli bir set, ben ondan öğrendim, fono ile ingilizce öğrenemezsin ingilizce hakkında fikir edinirsin ancak, zaten ilk orta lise ve üniversite yaşamı boyunca yeterince bilgi edindik, tüm kuralları öğrendik ama gel görki bir türlü konuşamadık bu dili :) fonoda bu tür bir eğitim seti sana kuralları öğretir, konuşmayı öğrenemezsin, ingilizceyi gerçekten öğrenmek istiyorsan bu konuda uzman bir programdan yardım almalısın, o programda bence rosetta stone, çünkü, ingilizceyi türkçe mantığı ile değil ingilizce mantığı ile öğreniyorsun, her dil bir kültür ve anlayış demektir, sen bir dili ancak o dil kalıpları içerisinde algılayabilirsin, rosetta stone seni amerikalı gibi düşünmeye teşvik ediyor ve olguları ingilizce düşünmeye sevkediyor böylece araya başka bir dil karıştırmadan doğrudan öğrenmekte olduğun dili düşünerek anlıyorsun. içerisindeki ses tanıma sistemi telaffuzunu geliştirmendeki en büyük destekçin, bunlar şimdilik sayabileceğim özellikleri, ingilizce sertifika alayım konuşamasamda farketmez diyorsan, halk eğitim merkezleri, ucuz kurslar, fono vb eğitim setleri, gerçekten ingilizce konuşmak, okumak, altyazısz ingilizce film izlemek istiyorum diyorsan, rosetta stone
Türkiyede satış yapan eğitim setleri diye bir firma var ben oradan satın aldım, fiyatı verilen eğitime göre çok yüksek değil, 3 ay geri ödeme garantiside veriyorlar, rosetta stone setini satın alıp 3 ay içerisinde çalışmama rağmen ile öğrenemedim diyen seti iade edebiliyor.
yani sözün özü saçma sapan yöntemlerle ingilizceden soğuyacağınıza bu işin uzmanı olan bir set ile çalışın ve işi bitirin derim, ben öyle yaptım, umarım faydalı bir açıklama olmuştur senin için :)
Rosetta stone Türkiye satış sitesi : (sitede setle ilgili video ve tanıtım yazılarıda var :))