arkadaşlar bikaç yazı okudum hastene ve doktorlarla ilgili bana tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı doktorumu değiştirmek istiorum şuanki doktorum okadar yoğun ki ancak bi hafta sonrasına randevu alabiliyorummm birde sskdan yararlanarak muayene olmak istiorum genelde özeller 100 ytl vs.
sizin önerilerinizi bekliorum ...
şimdiden teşekkürlerr
arkadaşlar bikaç yazı okudum hastene ve doktorlarla ilgili bana tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı doktorumu değiştirmek istiorum şuanki doktorum okadar yoğun ki ancak bi hafta sonrasına randevu alabiliyorummm birde sskdan yararlanarak muayene olmak istiorum genelde özeller 100 ytl vs.
sizin önerilerinizi bekliorum ...
şimdiden teşekkürlerr
cnm ist.neresindesin ?birde ben gideceğim ssk doktoruna ama özel muaynanesine cnm 80 ytl ama tüp bebek olacak sanırım benim onun bütün işlemelri ssk yolu ile halledecek.....gaziosmanpasada doktorun yeri
Hilarya selam...
Ziverbey'deki doktorunun isism ve numarasını alabilir miyim? Bir de hangi ssk'da çalışıyor?
Ben periyodik kontrollerimi özel muayenede yaptırıp, doğum içi ssk'dan yararlanmak istiyorum.
Ama henüz birini bulamadım.
Aslında medipoldeki doktorumdan çok memnunum ama açıkçası özel hastanede doğum beni korkutuyor...
öyle çok hikaye duyuyorum ki sırf daha çok para almak için yapılan sezaryenler,
günlerce küvözde tutulan sağlıklı bebekler...