Tavmergen tup bebek merkezi

bibakarmisin

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
64
14
36
Selam arkadaslar bu tavmergen tup bebek merkezinin embriyologlari nasil acaba? Tecrubesi olan varmi. Kendi doktorum oranin labaratuvariyla calisiyor. 1 defa denedik falan negatif sonuc aldik orda icerisi cok eski hic bir yatirim yapilmamis okadar para kazaniyorlar o yuzden bi icime sinmedi. labaratuvarlarina ve personelinede yatirim yapmaz diye dusunuyorum o vizyonda bir merkezin. zaten olmadi iptal ediyoruz diyip kapattilar. icime bir kurt dustu. bu sebepten doktorumu bile degistirebilirim. doktorum ismail kucuk bu arada. 3. denememi yapicam. ilkindede baska doktordaydim o ayri bi olay zaten. cikolata kistim var taze transfer yapmisti + genetik testimde pihtilasma cikti. cop yani ama en azindan 2 embriyo dollenmisti ve cok saglikli demislerdi. 2. sinde dollenmedide hic anlamiyorum. 3. de tekrar doktor degistirmekte istemiyorum ama aklim cok karisikkkkkk :) yardim edin

Merhaba ben tavmergene hiç gitmedim çünkü Ege üniversitesindeki Ege hanıma gittim bir dönem 6 ay oyaladılar Ege hanımı gören zaten cennetlik sayılıyordu. O yüzden orayı denemedim bile oradan çıkıp kendimi irenbe Ümit hanımda buldum 2 kez transfer oldum. 1 i dış gebelik diğeri de siyam ikizi oldu. Siyam ikizlerim genetiğe gitti sorun yok dendi. Şimdi psikolojimi toplamaya çalışıyorum. Ben irenbenin embriyologunu beğendiğim için orayı seçtim. 3. Gün embriyoları olmalarına rağmen tuttular be orta kalitedeydiler. Sadece biraz şanssızlık oldu. Aynı merkezde Alper beyde var oda çok iyi bir doktor. Hatta 2. Transferimi o yaptıdoktorum konferanstaydı. Bir araştırın isterseniz.

Embriyologları Banu boz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…