Tavmergen tup bebek merkezi

bibakarmisin

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
65
14
36
Selam arkadaslar bu tavmergen tup bebek merkezinin embriyologlari nasil acaba? Tecrubesi olan varmi. Kendi doktorum oranin labaratuvariyla calisiyor. 1 defa denedik falan negatif sonuc aldik orda icerisi cok eski hic bir yatirim yapilmamis okadar para kazaniyorlar o yuzden bi icime sinmedi. labaratuvarlarina ve personelinede yatirim yapmaz diye dusunuyorum o vizyonda bir merkezin. zaten olmadi iptal ediyoruz diyip kapattilar. icime bir kurt dustu. bu sebepten doktorumu bile degistirebilirim. doktorum ismail kucuk bu arada. 3. denememi yapicam. ilkindede baska doktordaydim o ayri bi olay zaten. cikolata kistim var taze transfer yapmisti + genetik testimde pihtilasma cikti. cop yani ama en azindan 2 embriyo dollenmisti ve cok saglikli demislerdi. 2. sinde dollenmedide hic anlamiyorum. 3. de tekrar doktor degistirmekte istemiyorum ama aklim cok karisikkkkkk :) yardim edin

Merhaba ben tavmergene hiç gitmedim çünkü Ege üniversitesindeki Ege hanıma gittim bir dönem 6 ay oyaladılar Ege hanımı gören zaten cennetlik sayılıyordu. O yüzden orayı denemedim bile oradan çıkıp kendimi irenbe Ümit hanımda buldum 2 kez transfer oldum. 1 i dış gebelik diğeri de siyam ikizi oldu. Siyam ikizlerim genetiğe gitti sorun yok dendi. Şimdi psikolojimi toplamaya çalışıyorum. Ben irenbenin embriyologunu beğendiğim için orayı seçtim. 3. Gün embriyoları olmalarına rağmen tuttular be orta kalitedeydiler. Sadece biraz şanssızlık oldu. Aynı merkezde Alper beyde var oda çok iyi bir doktor. Hatta 2. Transferimi o yaptıdoktorum konferanstaydı. Bir araştırın isterseniz.

Selam arkadaslar bu tavmergen tup bebek merkezinin embriyologlari nasil acaba? Tecrubesi olan varmi. Kendi doktorum oranin labaratuvariyla calisiyor. 1 defa denedik falan negatif sonuc aldik orda icerisi cok eski hic bir yatirim yapilmamis okadar para kazaniyorlar o yuzden bi icime sinmedi. labaratuvarlarina ve personelinede yatirim yapmaz diye dusunuyorum o vizyonda bir merkezin. zaten olmadi iptal ediyoruz diyip kapattilar. icime bir kurt dustu. bu sebepten doktorumu bile degistirebilirim. doktorum ismail kucuk bu arada. 3. denememi yapicam. ilkindede baska doktordaydim o ayri bi olay zaten. cikolata kistim var taze transfer yapmisti + genetik testimde pihtilasma cikti. cop yani ama en azindan 2 embriyo dollenmisti ve cok saglikli demislerdi. 2. sinde dollenmedide hic anlamiyorum. 3. de tekrar doktor degistirmekte istemiyorum ama aklim cok karisikkkkkk :) yardim edin
Embriyologları Banu boz

Ben de Tavmerganda 2 kere denedim, AMH 0.4, ilkinde 7 toplandı sadece 2 si döllendi ve transfere uygun olmadı, sonrasında egzozom önerdiler ve 2,5 ay sonra ikincisinde muayenede 5 yumurta gördü ilaçlardan sonra sadece 2si büyümüş dedi, OPU gününde sadece 1 tane toplayabildi, toplamda 8 yumurta toplandı ama 0 embriyo, hiç biri transfere uygun değil, şimdi ne olacak bilmiyorum. Sizler de Tavmergende bu tarz sorunlar yaşadınız mı? Bu arada tüplerimde sıvı gördü, embriyo oluşsa bile önce tüplerdeki sıvıların alınması için ameliyat olman gerek dedi.

merhabalar benim ilk tüp bebek maceram Alper beyle başladı harika bir doktor ona bir kötü sözüm yok ama 37 yaşımda geç evlendiğim için doktordan bütün genetik testlei istedim nk paneli ne varsa yaşım geçiyor zaman geçiyor sorun varsa sorunu bulup devam edelim para akıyor zaten zamanda ayrı yapılmadı 2 opu sonrası 7ay sonra transferim negatif oldu. bir daha deneylim dediler maddi manevi gücüm kalmamıştı yaşı geçiyor diye bağıran ben artık bırakmıştım...sonra 7 ay sonra tavmergene başladık sorunu anlattım tüm testlere bakıldı nk panelim pozitif çıktı.gebeliği engelleyen 1. nedenidi bulduk tabi yaş geçince yumurtalıklar azalmaya başladı yaşanlanmya eksozom oldum 2 ay ara bu ara doğal gebelik serbest olmazsa aralıkta tüp bebeğe başlıyoruz. benim fikrim doktor ünvanı önemli değil doğru ve zamanında yapılan tedavi ve en büyük olay rabbimin izin verdiği sürece herşeyi yapıp aıkışına bırak 1. kural
Allahım bu yola çıkan herkesin kucağını doldursn emekleri boşa gitmesin...

Ben de Tavmerganda 2 kere denedim, AMH 0.4, ilkinde 7 toplandı sadece 2 si döllendi ve transfere uygun olmadı, sonrasında egzozom önerdiler ve 2,5 ay sonra ikincisinde muayenede 5 yumurta gördü ilaçlardan sonra sadece 2si büyümüş dedi, OPU gününde sadece 1 tane toplayabildi, toplamda 8 yumurta toplandı ama 0 embriyo, hiç biri transfere uygun değil, şimdi ne olacak bilmiyorum. Sizler de Tavmergende bu tarz sorunlar yaşadınız mı? Bu arada tüplerimde sıvı gördü, embriyo oluşsa bile önce tüplerdeki sıvıların alınması için ameliyat olman gerek dedi.
Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Ben bu yılın başında sebepsiz infertilite tanısıyla tavmergende gittim ve tedaviye başladık. Çok şükür ilk denemede tuttu ve şuan 8 aylık hamileyim. Açıkçası merkezle ilgili olumsuz yorumları okuyunca çok şaşırdım. Ama şunu çok iyi biliyorum,düşük amh probleminiz varsa çözüm biraz daha sıkıntılı oluyor. Ayrıca yukarıdaki yorumlarda gördüm merkezin eski olduğunu yazanlar var. Daha nasıl bir şey olabilir bilmiyorum,insanların beklentisi herhalde beş yıldızlı otel konforu. Sağlık personelinden sekreteri doktoruna kadar herkes ilgili ve ılıman. Erol bey için söyleyecek tek kelimem zaten yok,onu eleştirmeye Türkiye deki hiçbir doktorun da bilgi ve tecrübesi yetmez diye düşünüyorum. Sonuçta Türkiye'de ilk tüp bebeği yapan doktor.Ama insanlar olumsuz sonuç alınca maalesef suçu hemen karşı yarış tarafa yıkmaya çalışıyor. Ha bir de çok para kazandığını ve yatırım yapmadığını söylemiş :) şuan tavmergen bilgi ve beceri konusunda diğer merkezler ile karşılaştırıldığında fiyat olarak gerçekten makul kalıyor. Ayrıca İzmir'deki birçok ünlü tüp Bebek doktorları bu merkezi kullanıyor. Ben tedavim boyunca olumsuz bir şeyle hiç karşılaşmadım,eğer sonucum olumsuz olsaydı da bu düşüncem değişmeyecekti ve yine orda tedavime devam edecektim.

Merhaba arkadaşım 006 amh ile izmir şerife dikayak hocada tedavi gördü 4 yumurta toplandı taze transfer 2 tane 3. Gun embriyosu oldu 8 hücreli taze transfer edildi biri tuttu su an hamile. 1 ayin icinde trdavisi bitti onun çok memnun kaldı doktordan isterseniz bi görüş alın kendisinden. Arkadaşımın tüpünde yapışıklık vardı daha önce dış gebelik geçirdiği için bu arada.

X