Tavanic antibiotik

Dertleşmek için açtım.. derdin var bölümüne... illa içeceğim ama korkuyorum.

Gerçekten sağlık probleminiz olsa aklınıza bile gelmez bu Buraya sorulabilecek birsey değil
Ben 1hafta 3lu antibiyotik kullandım 1 tanesi 2li sabah akşamdı.
Ise yaramadı. 1 günde 5 sise serum yedim.
Ay doktor dur demek aklıma bile gelmedi

Evet tendom kopması vakasıyla karsılaştım dedı. Ondan sonra gerildim.

Yanlış anlamış olabilir misiniz, tendonla antibiyotğin ne alakası olabilir Tendon koparmak çok çok zor, 1 yıl boyunca her gün 1 saat yüksek tempo koşu, üstüne futbol antrenmanı yaparsanız bile tendon anca zarar görüyor sonra kopuyor. Ağızdan alınan antibiyotik nasıl tendonu koparabilir , kası kemikten sıyırmak için cidden ordaki kasları aşındırmak eklem sıvısını azaltmak üstüne ters hareket yapmak gerekiyor

Kalıcı yan etkiler bunlarmış. Doktor neden söyledi bana o şeyi bilmiyorum of

Teşhisim covid sonrası bronşit pekte hafif değil

Kullanıcam sadece korkuyorum dertleşmek için yazdım
Bütün ilaçların yan etkisi var zaten. Öyle şeyler yazıyor ki onları okusanız kullanmak istemezsiniz. Doktorlar kâr zarara göre değerlendirip yazıyorlar ilaçları. Demek ki kullanmanız gerekiyor.

İnan gerçekten hasta olsan sormazdin, ben 2 hafta önce kullandım pnomoni olmuştum, nefes alamıyordum, Dr verdi yeter ki iyileseyim diye saatini aksatmadan içtim...şimdi ben bunları dedim diye korkmayıp içecek misin? İhtiyacın olmasa vermezdi Dr...

İlaçlara karşı kaygı bozukluğum var :/ ama mecbur içicem zatürre olmak korkutuyor.

Annem kullandı bu ilacı. Tendonu kopmadı ama çok ağır bir ilaçtı baş dönmesi vs yaptı. Kullanırken araç kullanmayın vs diyor zaten içinde. Herkeste aynı etki olmaz korkmayın hemen.

Galiba kinolon grubu bir antibiyotik verildi size. Yazdınız mı bilmiyorum. Görmedim. Evet kitabi bilgi olarak tendinit, kemik matürasyon defekti vb yapıyor yazıyor ama, bunlar özellikle 17 yaşından küçüklerde raporlanan etkiler.

ve çok çok nadir görülen etkiler ( özellikle tendinit)

İlacınızı kullanın. Solunum yolu enfeksiyonu şakaya gelmez.

*** düzeltme, tavanic yazmışsınız pardon Evet kinolon grubudur kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…