Tavanic antibiotik

Teşhisim covid sonrası bronşit pekte hafif değil
bronşit için verilen antibiyotik için doktora tutupda ona işini öğretir gibi ilacın yan etkilerini sorduysanız belki üstüne biraz düşünün diye tendonun kopabilir demiştir kusura bakmayın ama insanın gülesi geliyor birçok ilacın yan etkisinde ölüm de var şuan o ilacı kullanmanız gerekiyorsa kullanacaksınız doktor boşuna yazmadı onu

bronşitden kurtulun diye adam tendonunuzu kopartmanızı istemez değil mi
birde o tendon kıl tüy gibi birşey değil pıt diye kopuversin

Kalıcı yan etkiler bunlarmış. Doktor neden söyledi bana o şeyi bilmiyorum of

Her antibiyotiğin uzun liste yan etkisi var ama çıkma oranı genelde gayet düşük oluyor. Bu ilacı kullanmazsanız basbayağı ölebilirsiniz korona sonrası akciğre hastalığı yaşıyorsunuz. Max 20cm2de olacak tendon iltihabından korkmayın ama korona+bronşit ikilisinden korkmalısınız. İlacı zaman geçirmeden kullanmaya başlayın, doktoru dinleyin.

Yuttum :)))

Kızlar merhaba, bu antibiyotiği kullanan var mı? (TAVANIC 500mg)
kalıcı hasar bırakan yan etkileri var kullanmaktan çok korkuyorum.
Kullanan biri ya da etrafın da kullanan yakını varsa lütfen yazabilir mi?

Ben kullandim hemde iki paket maalesef. Midemi çok kötü yaptı mide ilacı ile kullanmak lazımmış. Zatürre geçirdiğim dönemde kullanmistim. İki sene kadar mide ağrısı yaşadım.

Anlıyorum sizi anksiyetem var ilk içeceğim ilaç bana dokunur mu diye çok korkarım ama hergun kullanmak zorunda olduğum ilacın yan etkilerini bı okusanız asla icmezsiniz ben 1 yıldır kullanıyorum bende hiç yan etkisi olmadı için ilacınızı şifa olsun sizede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…