Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba sinek lavrası mı?Bakliyatlarim temiz kontrol ettim.Erzak dolabimi da düzenli kontrol ederim.Tavanda niye minik kurt olur? Gün içinde 3-5 tane görüyorum.Ne yapmali acaba?bu durumu yaşayan oldu mu?
Bilmem ki ama bildiginiz etli butlu kurtcukAcaba sinek lavrası mı?
Tavanda kurt var diyince aklım niyeyse köpek olan kurda gittinooooluyoruz dedim ulukurtun tavanda işi ne dedim
![]()
Bir defa başıma geldi ve en tahammül edemediğim,uykularımı kaçıran,tek tiksindiğim şeyBakliyatlarim temiz kontrol ettim.Erzak dolabimi da düzenli kontrol ederim.Tavanda niye minik kurt olur? Gün içinde 3-5 tane görüyorum.Ne yapmali acaba?bu durumu yaşayan oldu mu?
Bakliyatlarim temiz kontrol ettim.Erzak dolabimi da düzenli kontrol ederim.Tavanda niye minik kurt olur? Gün içinde 3-5 tane görüyorum.Ne yapmali acaba?bu durumu yaşayan oldu mu?
Aman allahım düşüp bayılacamCanım geçen sene kv evdede aynısı oldu nerden geldiğini bulamamış başta üstelik yatak odasındaydı. 2 günlüğüne evi kapatıp çıkmış o halde kızına gitmiş sonra bana geldi eşimle duyunca koştuk baktık ki bütün evi sarmak üzere. Bütün dolapları boşaltıp balkona attım çamaşırları halı Vs ne varsa çıkardık tavan tamamen doluydu. Nerden çıkıyor derken baktık ki ahşap dolaplar kurtlanmış çamaşırlara bile sarmıştı tabi herşey çöpe... Ahşap eşyaları iyi kontrol et mutlaka bir yere yuvalanıyorlar bazen o yer kımıldamazsa ortaya çıkmıyorlar. Gerekirse bikaç saat otur izle nerden çıktığını takip et eşyaları kımıldat ancak öyle bulursun. En ufak bi yiyecek kırıntısında bile oluşabiliyor hatta plastik eldiven bile kurtlanabiliyor. Hemen çözüm bulamazsan her yere larva bırakırlar sonra sirkeli su ile güzel bi temizlik umarım bian önce bulursun.
Yürürken kafama düşer mi bunlar e ben de kalpten giderim artikBir defa başıma geldi ve en tahammül edemediğim,uykularımı kaçıran,tek tiksindiğim şey
Evin altını üstüne getirdim
Kaç şirket çağırdım,kimse ne olduğunu anlamadı
İlaçladılar ölmedi,nem böceği dendi
Tavana domestos sıkıyordum
Türkiyeden birisi bana menengiç vermişti poşette duruyordu
Birde baktımki o bozulmuş,içinde bunlardan,tavana tırmanıyorlar
Bence hiç ummadığın bir şey böceklenmiş bekliyor seni
Aynen bende oraya nasıl girdim nasıl temizledim bilmiyorum. Kvye nasıl kızdık kurt çıkmış görmüş evi bırakıp gitmiş. Tabi onun işine geldi eski eşyaları atıldı yenisi alındı tabi hepsini biz ödedik. Sonra birde diğer odalarda çıktı elimi sürmedim kendi temizlesin dedim öyle tiksindim ki. Çok şükür artık çıkmıyor.Aman allahım düşüp bayılacam
Ben bu hayvana tahammül edemiyorum
Elim ayağım kesilir,dizlerimin bağı çözülür
Yenemiyorum bunu bir türlü
Vallahi benimkiler sayılıydıYürürken kafama düşer mi bunlar e ben de kalpten giderim artik
Yarin yine iyice bakacagim.belki birseyleri gözden kacirmisimdirBişeyler kurtlanmış iyice baktınız mı ?
Güve oluyor onlar sonra küçük kelebek gibi ?
AnaaaamAynen bende oraya nasıl girdim nasıl temizledim bilmiyorum. Kvye nasıl kızdık kurt çıkmış görmüş evi bırakıp gitmiş. Tabi onun işine geldi eski eşyaları atıldı yenisi alındı tabi hepsini biz ödedik. Sonra birde diğer odalarda çıktı elimi sürmedim kendi temizlesin dedim öyle tiksindim ki. Çok şükür artık çıkmıyor.