Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi malzemeyi kullanacağınıza, üzerine sıva yapılıp yapılmayacağına, yapılacak alanın metrekaresine bağlı. Kendiniz yapacaksanız ayrı fiyat çıkar yaptıracaksanız ayrı. Cevaplanması mümkün olmayan bir soru malesef.
benim eski evimde asma tavan vardı. Nasıl diyim böyle iş yerlerinde led ışıklı tavanlar olur ya öyleydi. Ayak sesi falan hiç duymadım, çok nadir kapı gıcırtısı duymuşumdur. Acaba yukarıdakiler medeni insan olduğu için mi duymadım yoksa sesi mi önlüyordu bilemiyorum.
bi yakınım yaptırdı sesi bilmiyorum Ama ısı için iyiymiş. Biz de ısı için yaptırdık dışa bakan duvarlar artı boya tüm ev ve kapılar 1200 fln tutmuştu. Boyacılar’ı o malzemeyi daha ucuza alıp daha iyi yapıştırıyor üstünü de boyuyor. Onu sadece yapıştıracak ve boyayacak başka işleme gerek Yok biz çok memnununuz ısı açısından.