Ekmekler Pideler Tavada Pizza

arkadaşlar hazırladıgımız hamuru hepsini mi koyuyoruz tavaya yoksa yarıya bölerekmi eger bölersek kalınlıgını istegimize göremi ayarlıyoruz:S

bizim special menümüz oldu eşim bayılıyor bu pizzaya dışarıda yediklerimizden daha güzel diyor artık dışarıda pizza yemiyoruz ve çok çabuk hazılanıyor yaklaşık 20 dakikada sofrada hazırlık dahil tavsiye ederim denemeyenler de denesin paylaşım için çok teşekkürler

çok güzeeeeel,benim adam bayılır pizza yemeye.
ben yaparım bunu.sağol tatlım ya çok iyi oldu.
Ramazan bitsin hemen yaparım.ağır olur şimdi hamur işi nihayetinde.

tek kelimeyle harika oluyor..
denemek isteyenlere tavsiye ederim..
dün akşama tarifi veren arkadaşa çok dua ettim..
inanın dışardaki pizzadan kat be kat güzel oluyor..

Dün akşam iftara yaptım hem çok kolay hem çok lezzetli oldu. Teşekkür ederim tarif için.

dün yaptım ben de bunu ..

cok guzel oldu fakat ben ıncecık sevdıgım ıcın ıkı tane oldu hamurdan ..

mantarda koymak ıstedıgımden ,mantarları onceden soteledım bıraz..

ve kekıkte koydum kenarlarına da susam..

üstü pişmez dıye kaygınız olmasın cok guzel pişti valla..

sık sık yaparım artık :)

tesekkurler derin..

Rica ederim canım, beğenmene çok sevindim...
Evet tarifi okuyanlar genelde üstünün pişmeyeceğini düşünüyorlar ama gayet güzel pişiyor...

çok harikaa görünüo ellerine sağlıkk canımmm bende bu ara pizzada ihtisas yaptım bende size bi tarif veryimmmi misafirlerede yaparsınız ben iftarda kendi arkadaşlarımıza yaptım iki kez herkes dominosssss ve her çeşit piizza halt etmiş diorlar

hadi tarifi ver:)))

versene ben böyle pratik tariflere bayılıyorummm

baştan sölim çok kolay ama biraz ayrıntılı normal bi fırın tepsisii yani 5 6 kişiye yetio uzun anlatıcam:) şimdi 2 kaşık zeytinyağı bi çimdik tuz ben küçük paket instant mayalar var onunla yapıorum tek kullanımlık pakmaya hepsini dökün üstüne un ve su ama kepçeyle unu 5 6 kaşık koyuyorum biraz göz kararı ben pizzayı ince severim yoğurun beklesin 10 15 dk üzerini örtün kurumasın o bi kenarda beklesin işin sırrı gerçi mantar sevelner için bu daha çok geçerli bi kasye domates salaçası sıvı yağ kekik tuz veee yarım paket kremelı mantar çorbası koyun sulandırıp karıştırın sevdiğiniz baharatlar soslar varsa ekleyin içine ne geçerse elinize, hamur kabarınca alın hemencecik açılcak zaten merdaneyle hiç zorlamıo tepsiye yayın üztüne sosu sürün rende kaşar bol mantar (ben mantara bayılırım)dolapta elinize ne geçerse atın üstüne gerisi hayal gücünüze kalmış fırına atın 250 de 25 30 dakkada pişioo uzun anlattım ama inannın çok kolayy

Dün iftar için yaptım tekrar. Nefisti:

ayyy ellerıne sağlık gercekten cok harıka en güzelıde pratık olması annemde mayalı yapar kalın olur senınkı ıdeal görunuyor domates bıber mantar koysan psıyor mu yoksa cok mu sulandırıyor ben evde yaptıgımda kasarıda en son dökuyorum tüm malzemeler pıstıkten sonra kasarda yanmamıs yenı erımıs oluyor.tekrar ellerıne sağlık deneyecegım....

Tarif için çok teşekkürler şimdi evde malzeme yok ama en yakın zamanda deneyip fotoğrafları paylaşacağım.

Hazır çorbaları da tüketirim böylece deneyeyim bunu da teşekkürler.

Mantar koyabilirsin ama önceden sotelemelisin...
Yoksa çiğ kalabilir belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…