Ekmekler Pideler Tavada Pizza

Nefis görünüyor ellerine sağlık...

teşekkür ederim, herkes çok beğendi, hamuruda ince olduğu için çok güzel pişti

bişey sorucam hamurun kıvamı nasıl oluyor...

eline sağlık pizzayı biz de çok severiz. Bir ara mutlaka deneyeceğim. Annem hazır ekmek hamuru alırdı fırından o şekilde yapardı. Burada kabartma tozu kullanılmış hamur aynı pizza yumuşaklığında oluyor mu acaba merak ettim :26:

anemde hep tavada yapar çokda güzel oluyor.ellerine sağlık.......

Pizza hamurunun aynısı olmuyor kıvam olarak ama sert de olmuyor canım...

ben en son dün yaptım.mayalı hamurdan çokda güzel oldu.daha önce annemin yaptığını yazmıştım.

buradada okuyucunca denedim.eşim çok beğendi hatta fırında yapma bu daha güzel dedi.

iki tava kahvaltıda yaptım.kalan hamurdan da ikindide misafirlerim vardı.onlara yaptım.çok pratik...

bende bu pizzayı çok yaparım eşimde oğlumda çok severek yiyorlar arkadaşlarıma yaptım 10 dk pizza inanmadılar hazır bu dedlier gözlerinin önünde tekrar yapmak zorunda kaldım

ama bu tarifte bi hata var bence ben sucuk sosis falan onları tavada önce bir sote ediorum sonra üzüerne salça ketçap sosu yayıp sucukları koyup kaşarı koyuyorum yoksa pişmez sosisler çiğ kalır kekik te serpin mis gibi oluyo

benm yaptığım tarife çok benziyor.Bence hiç tereddüt etmeyinBen 20 dk kısık ateşte tavanın ağzınada ıslanmasın die havlu peçete kaplıyorum.Hem hamuru pişiyor hemde sosis sucuk.Ve ayrıca aynı satılan pizza tadı.Harika yani.Ben domates salçası değilde biber salçası sürüyorum.deneyin kızlar

Tavanın kapağının altına havlu koyuyorum ben sosisler de sucuklar da çiğ kalmıyor sürekli çiğden yapıyorum ben pişiyor...

Katılıyorum canım, teşekkürler tarifin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…