Eki Görüntüle 138484
üzerine kaşarı rendeleyip piştikten sonrada fotoğrafını çekmek isterdim fakat bu haliyle çektikten sonra elektrikler gitti, tam akşam saatiydi, epey bi süre bekledim, pişer pişmez bitirdiğimiz içinde son hali yok :)
not: biber yemediğim için yarısına koymadım
Yumurta,yoğurt,yağ,tuz ve kabartma tozunu kaşıkla çırpın.Üzerine unu ilave edip karıştırın.Genişce bir tavayı hafif yağlayın ve hamuru yayın.Ketçap için verdiğim malzemeleri karıştırıp üzerine sürün.Üzeri için dilediğiniz ne varsa doğrayıp üzerine yayın.En son rendelenmiş kaşarı serpip tavanın kapağını kapatıp en kısık ateşte 12-14 dakika kadar pişirin.Pizzanız hazır.AFİYET OLSUN...
teşekkür ederim, herkes çok beğendi, hamuruda ince olduğu için çok güzel pişti
bişey sorucam hamurun kıvamı nasıl oluyor...
mmm yapanların ellerine sağlık, tarif için teşekkürler derin, ben de deneyeyim bunu
eline sağlık pizzayı biz de çok severiz. Bir ara mutlaka deneyeceğim. Annem hazır ekmek hamuru alırdı fırından o şekilde yapardı. Burada kabartma tozu kullanılmış hamur aynı pizza yumuşaklığında oluyor mu acaba merak ettim :26:
anemde hep tavada yapar çokda güzel oluyor.ellerine sağlık.......
hafta sonu denedim hamurunu beğenmedim ben
ama bu tarifte bi hata var bence ben sucuk sosis falan onları tavada önce bir sote ediorum sonra üzüerne salça ketçap sosu yayıp sucukları koyup kaşarı koyuyorum yoksa pişmez sosisler çiğ kalır kekik te serpin mis gibi oluyo
benm yaptığım tarife çok benziyor.Bence hiç tereddüt etmeyinBen 20 dk kısık ateşte tavanın ağzınada ıslanmasın die havlu peçete kaplıyorum.Hem hamuru pişiyor hemde sosis sucuk.Ve ayrıca aynı satılan pizza tadı.Harika yani.Ben domates salçası değilde biber salçası sürüyorum.deneyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?