- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
cook şık canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allahım
yatak başın bej gibi olduğundan tül ve halınıda aynı renk(bej beyaz acık krem gibi ) al derim konbin olacaktır cünkü
perdelerinide mobilyanın rengine yakın bişe yaptır bence ben öle yaptım cok süperrr oldu a.s.
canım perdesini kahve tonu ii olur da halı krem de olabilir sanki ikisinden brini açık renk al ama bayıldım çok güzel:teytey:
çok güzel canım benim opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım .. halılarıda koyu kahve alma derim ben çok koyu bi hava oluşturmasın krem tonları bej daha açar gibi geliyor bence..
çok hoş fakat yatak odan koyu renk halı ve perdeler açık olsa daha ferah olur sanki canım
çok güzelmiş güle güle kullanın perdeleri zemin krem kahve simlii düşün halılarda açık renk krem geometrik desenli olsun
çok güzel güle güle kullan
cnm benım bence perdenın fonları mobılyanla aynı renkte kahve olsun.tullerın ıse krem yada beyaz ama krem daha hos olur.halılarını ıse krem al cnm bence.tabı yıne sen bılırsın.ama yatak odası modelın cok hos.doğru renkte perde ve halılarla kombıne edersen harıka bı yer yaratbılırsın :)) gule gule kullan cnm benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?