• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu tatlrya'nn yatak odas

cook şık canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allahım
yatak başın bej gibi olduğundan tül ve halınıda aynı renk(bej beyaz acık krem gibi ) al derim konbin olacaktır cünkü
perdelerinide mobilyanın rengine yakın bişe yaptır bence ben öle yaptım cok süperrr oldu a.s.

teşekkürler..Şeniz.fikrin de aklımda bulunsun...yerimsenibenolabilir...

canım perdesini kahve tonu ii olur da halı krem de olabilir sanki ikisinden brini açık renk al ama bayıldım çok güzel:teytey:

olabilir...yerimsenibendüşüneyim...CADIARZUteşekkürler...opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım .. halılarıda koyu kahve alma derim ben çok koyu bi hava oluşturmasın krem tonları bej daha açar gibi geliyor bence..

çok güzel canım benim opuyorumnanaktan

teşekkürler canım...opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım .. halılarıda koyu kahve alma derim ben çok koyu bi hava oluşturmasın krem tonları bej daha açar gibi geliyor bence..

hmm...CADIARZUolabilir...zemuszemus

önce benim halı almam daha doğru olur değil mi?halıya göre perde seçmek daha kolay olur değil mi?

çok güzelmiş güle güle kullanın perdeleri zemin krem kahve simlii düşün halılarda açık renk krem geometrik desenli olsun

çok hoş fakat yatak odan koyu renk halı ve perdeler açık olsa daha ferah olur sanki canım

teşekkürler...opuyorumnanaktanyatak odam resimde gözükenden daha açık renk ışıklardan dolayı daha koyu çıkmış...açık kahve bir renk...bu nedenle kahverengi düşünmüştüm...ama perdeler açık renk olursa dediğin gibi daha ferah olur...kaydirigubbakcemile5

cnm benım bence perdenın fonları mobılyanla aynı renkte kahve olsun.tullerın ıse krem yada beyaz ama krem daha hos olur.halılarını ıse krem al cnm bence.tabı yıne sen bılırsın.ama yatak odası modelın cok hos.doğru renkte perde ve halılarla kombıne edersen harıka bı yer yaratbılırsın :)) gule gule kullan cnm benım...

cnm benım bence perdenın fonları mobılyanla aynı renkte kahve olsun.tullerın ıse krem yada beyaz ama krem daha hos olur.halılarını ıse krem al cnm bence.tabı yıne sen bılırsın.ama yatak odası modelın cok hos.doğru renkte perde ve halılarla kombıne edersen harıka bı yer yaratbılırsın :)) gule gule kullan cnm benım...

teşekkürler...opuyorumnanaktanama yatak odası halısını üçlü olarak alamayacağım..tek bir tane küçük olacak..mafoldumben

çok güzel bir modelmiş canım ........Rabbim mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin...

halılar ve perdeler hep kahve olursa boğabilir bence açık renkleri tercih et derim ben nacizane fikrim..

mesela benim mobilyamda kahve renginde perde fonlarım turkuaz ,tülümse krem içinde uçuk turkuaz ve kahve tonları var....yatak örtümde o tonlarda..ben kahve ve turkuazı çok yakıştırıyorum..halılarımda kahve ve krem karışık..belki sana bir fikir olur canım :)

yaa bence halılarda kahve olursa boğar odayı.en iyisi kremm çk azda kahve çizgi filan motif olabilir ama krem ön planda olursa on numara olurr..bence........

Back