• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlırüya nın evi

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...mutfağımız aynıymış...ne güzel... özellikle alt kapakların rengi mürdüm olduğu için su lekelerini çok gösteriyor onun dışında mutfağımı seviyorum..sonradan yaptırdığımız dolaplar benim kurtarıcım oldu...yoksa muftağa eşyalarım ile sığamazdım....bu arada çok dikkatlisiniz...antredekiler baskı...genellikle duvar kağıdı olduğu düşünülüyor...bence siz kendiniz de yapabilirsiniz...istediğiniz şekilde sünger gibi kalıbı var...ve beyaz duvarda kendini daha iyi gösterdiği için beyaz duvara uygulanıyor...bize uygulanan çok düzenli yapılmadı...dikkatli bakarsanız baskıdaki kaymaları farkedebilirsiniz...isterseniz bu şekilde değil farklı tarzda duvara uygulatabilirsiniz....mesela yan şekilde yukarıdan aşağıya düzenli bir şekilde baskı uygulatabilirsiniz...biz baskıyı evimizdeki asma tavanları yaptırdığımız kişiye yaptırmıştım...ama her boyacıda badanacıda bulabilirsiniz...umarım yardımcı olabilmişimdir...sevgiyle kalın...

burda anlatmışsınızz çok sağolunn

Merhaba evinizi çok beğendim çok zevkli döşenmiş bende yeni evime taşınali bir sene oldu henüz eksiklerimiz var evimiz üç kstli o yüzden ihtiyaclar bitmiyor bende bitince sizlerle paylasicam

yanii nasıll olmuşş oluyorr canımm ben bilmiyorumdaa
çokk güzel olmuşş
bende böyle birşeyy istiyorumm koridorumdaa
birde yatakk odanınn rengii neyy öğrenebilirmiyimm duvarın

burda anlatmışsınızz çok sağolunn

rica ederim...yatak odamın duvar rengini ne yazık ki bilmiyorum....evi aldığımızda var olan rengiydi...

Merhaba evinizi çok beğendim çok zevkli döşenmiş bende yeni evime taşınali bir sene oldu henüz eksiklerimiz var evimiz üç kstli o yüzden ihtiyaclar bitmiyor bende bitince sizlerle paylasicam

yeni evinizde güle güle oturun.evin eksiği hiç bitmiyor.....resimleri merakla bekliyoruz...

Misafir odası ve mutfağına bayıldıııımmmm!!! Ayrıca mutfağın ve yatak odasının perdeleri de muhteşemmiş.Çok beğendim. Güle güle oturun. Allah huzurunuzu eksik etmesin

evinizi çok beğendim güzel günler geçirirsiniz inşallah içinde. ben yatak örtünüzü özellikle çok beğendim markası nedir acaba nerden aldınız?

maşallah canım huzur içinde otur inş.. evin gerçekten harikaaaaa özelliklede mutfak dolabına bayıldım.

teşekkür ederim...sevgiyle kalın...

Misafir odası ve mutfağına bayıldıııımmmm!!! Ayrıca mutfağın ve yatak odasının perdeleri de muhteşemmiş.Çok beğendim. Güle güle oturun. Allah huzurunuzu eksik etmesin

teşekkür ederim...mutfak perdelerim koçtaş tan ve sadece ikisi 50 liraydı...aslında gönlüm zebra perde yaptırmaktan yanaydı fakat evin dekoruna tahmin ettiğimizden daha fazla harcama yapınca mutfak perdesini daha ekonomik olduğu için bunu aldık...ilk başlarda hoşuma gitmemişti ama şimdi perdemi bende seviyorum....yatak odası perdemde eski evimde oturma odasında tül olarak duruyordu..bu eve geçinde o perdeyi ikiye kestirdim ve bu şekilde taktırdım....yanındaki japon perdelerde eski evimde salondaydı..bu evimde salonun camları çok olduğu için o japon perdenin kumaşı artık üretilmiyordu...devamını bulamadım.. onları yatak odasına takdırdım ve salona farklı japon perde yaptırdım.. yani yatak odası perdelerim tamamen uydurma oldu...

hmm siyah iddali bir renk.

teşekkür ederim.. sizin gibi düşünenler olsada bazen odanın çok karanlık olduğunu düşünenlerde var..bir odam beyaz diğer odam siyah..iki zıt rengi ayrı ayrı kullandığım için mennunum...

sık sade... ben begendım gule gue otur canımmm insallh:nazar:

teşekkür ederim...

Son düzenleme:
canım evin ço..ook güzel:16:güle güle oturun:nazar:
gerçekten evini çok beğendim:16:kapının önündeki uğur böcekleri de çok tatlıymışşşşş:9::9::8:
Allah evinizden neşeyi eksik etmesinn:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

canım evin ço..ook güzel:16:güle güle oturun:nazar:
gerçekten evini çok beğendim:16:kapının önündeki uğur böcekleri de çok tatlıymışşşşş:9::9::8:
Allah evinizden neşeyi eksik etmesinn:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

teşekkür ederim...daha güzellerinin sizin olmasını dilerim...kapının önündeki uğur böceklerini sanırım başkasıda çok beğenmiş çünkü en sondaki en küçüğü artık yok...

ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah:16: kayınvalidem üst katın halısnı ve kolidorun halısını morlu beğenmiş güzel duruyor sizin evde inşallah benimkilerde güzeldir:9: shaggy miş benimkilerde yeni aldı hatta 1 hafta olmadı daha:9:

ayrı şehirlerde olduğumuz için ve ben hher zaman gidemediğim için bazı işleri kayınvalideme devrettim:9:

ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah:16: kayınvalidem üst katın halısnı ve kolidorun halısını morlu beğenmiş güzel duruyor sizin evde inşallah benimkilerde güzeldir:9: shaggy miş benimkilerde yeni aldı hatta 1 hafta olmadı daha:9:

ayrı şehirlerde olduğumuz için ve ben hher zaman gidemediğim için bazı işleri kayınvalideme devrettim:9:

güzel dileğin için çok teşekkür ederim...sanırım evlilik hazırlığındasın.. bir ömür huzur mutluluk ve saygı yuvanızdan eksik olmasın....bende başka şehire gelin geldim....hatta birçok eşyamı evlendikten sonra aldım.... ayrı şehirlerde olmanın bazı zorlukları oluyor.........eminim ki halılarınızda benimkilerden çok daha güzeldir...güle güle kullanmak nasip olsun....

canım evin çok güzel güle güle oturun..... bende mutfağıma jaluzi almayı düşünüyorum yalnz benim mutfagım yola bakıyo yol üstü jaluzi açıkken içeri gözüküyomuuu?

canım evin çok güzel güle güle oturun..... bende mutfağıma jaluzi almayı düşünüyorum yalnz benim mutfagım yola bakıyo yol üstü jaluzi açıkken içeri gözüküyomuuu?

içeriyi gündüz çok belli edeceğini sanmıyorum.....penceremde jaluziyi gündüz tamamen yukarı çekerek kullanıyorum...çünkü karşı tarafım bomboş..o şekilde pek kullanmadım... bu nedenle kesin birşey diyemem....

Back
X