• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlırüya nın evi

maaşallah cok güzelmiş eviniz,güle güle güzel günlerde oturun ailenizle birlikte:)

sanırım izmirde oturuyorsunuz,yanlıs anlamazsanız ben evinizin nerede oldugunu sorucam.biz de ev almayı düşünüyoruz ve fotoları ilk gördüğümde evin kullanıslılıgı beni mest etti işte bu dedim resmen:):16:ev yapılışından mı bu sekilde yoksa tadilat yaptırdınız mı bir yere?

maaşallah cok güzelmiş eviniz,güle güle güzel günlerde oturun ailenizle birlikte:)

sanırım izmirde oturuyorsunuz,yanlıs anlamazsanız ben evinizin nerede oldugunu sorucam.biz de ev almayı düşünüyoruz ve fotoları ilk gördüğümde evin kullanıslılıgı beni mest etti işte bu dedim resmen:):16:ev yapılışından mı bu sekilde yoksa tadilat yaptırdınız mı bir yere?

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...ailem izmir de ama ben antalyanın bir ilçesinde yaşıyorum...evi ilk gördüğümde bende mest olmuştum...ve o sırada ilçenin biraz dışında oturuyorduk...o evimizi satmak ilçe merkezine gelmek istiyorduk..fakat o evinde tabusunda sıkıntı vardı evi görenler beğeniyor fakat tapuda sıkıntı olduğundan kredi çekemiyorlardı...sonra evimize emekli bir çift talip oldu..emekli ikramiyeleriyle ev almak istiyorlardı ve bende o sıralarda bu evi görüp çok beğenmiştim...benim için o evi satmak imkansızdı ama o evi satmak ve bu evi almak aynı anda oldu...Allah ta sana gönlündeki evi nasip etsin...seni çok iyi anlıyorum....tadilat konusuna gelirsek ben apartmana en son taşınanım.herkes yapım aşamasında evi almış ve evin odalarında kapı yönlerinde bile tadilat yaptırmışlar...ben bitmiş ev aldığım için tadilat daha sınırlı oldu....asma tavanları ve mutfağa ek dolap duvar üniteleri ve kilerin raflarını biz yaptırdık...sevgiyle kal...

Back
X