- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Tatli bu 30 olurAblacım çaylaklara yer açık dedik ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatli bu 30 olurAblacım çaylaklara yer açık dedik ama![]()
Aman sır küpleriAblamın bacısıyım![]()
Çaylaklar çaylarla yarışsınTatli bu 30 olur![]()
![]()
![]()
15 olsun istiyorum ve olduAblacım çaylaklara yer açık dedik ama![]()
Gelecek sütlaç görelimEki Görüntüle 2924880
Yarışmaya kocamı mi soksam geçen gün fırında sütlaç yapmış bana sürpriz . İçine labne de koydurtsam nasıl olur ki acep
Görseli ben çektim becerebilmis mi sizce sanki birisi az yanmış gibi he ?
Aman 30 olsun 3015 olsun istiyorum ve oldu![]()
![]()
Söyle nevoya sen bu işiÇaylaklar çaylarla yarışsınbirinci olanlar çıkın aradan . Güzel sunum yapmayın
Burdan tüm birincilik alan hatunlara sesleniyorum ben birinci olana kadar hepiniz sunumlara özensiz davranınSöyle nevoya sen bu işi![]()
Heee kime söyledin sen simdiBurdan tüm birincilik alan hatunlara sesleniyorum ben birinci olana kadar hepiniz sunumlara özensiz davranın![]()
Ne diyecekmiş
En başta sanaHeee kime söyledin sen simdi![]()
Böyle diyorumBurdan tüm birincilik alan hatunlara sesleniyorum ben birinci olana kadar hepiniz sunumlara özensiz davranın![]()
Ne diyecekmiş![]()
Ben söz verememBurdan tüm birincilik alan hatunlara sesleniyorum ben birinci olana kadar hepiniz sunumlara özensiz davranın![]()
Zaten yarışıyor1.cilerle yarismak çok istiyormus![]()
![]()
![]()
Aşk olsun abla ya şurda eski de olsa komşuyuzBen söz veremem![]()
Ben bu ay katılmayabilirim.15 olduğu sürece yokumAşk olsun abla ya şurda eski de olsa komşuyuz![]()
Tamam benden söz sadece sütlü tatli yapicamAşk olsun abla ya şurda eski de olsa komşuyuz![]()