- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Labne yemiyorum normaldeKandırma kizlari 52 labne![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labne yemiyorum normaldeKandırma kizlari 52 labne![]()
![]()
Sende kandırma he he yok bizde yedikKandırma kizlari 52 labne![]()
![]()
Ben şok ben bimKüser giderimki![]()
Bende A101Ben şok ben bim![]()
Bu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.Hiç inanasım gelmiyo![]()
Çok yaparduk bekarken hep köye gittiğimde nevroşummDenemen bile güzel![]()
Kim benmi estağfurullahBu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.![]()
Bu sıra favorim soğuk bakkavaÇok yaparduk bekarken hep köye gittiğimde nevroşummbende kendime küçük tepsiye deneyecem bigün onu küçük tepsiye bile olur eşimle ikimiz için ederumm
![]()
Bu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.![]()
Daha 2 ay olmadıBu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.![]()
O zaman dutluk yoktu.Daha 2 ay olmadı![]()
Aşko şimdi iki dilim baklava yedim ayıptır söylemesi bir içim bayıldı oturdum içimin baygınlığı geçsin siye yarım ekmeğe yoğurtla yedimBu sıra favorim soğuk bakkava![]()
AynenO zaman dutluk yoktu.![]()
Buralar hep dutluktuO zaman dutluk yoktu.![]()
Hosgeldin canim