- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Labne yemiyorum normalde fit vücudum kabul etmiyorKandırma kizlari 52 labne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labne yemiyorum normalde fit vücudum kabul etmiyorKandırma kizlari 52 labne
Denemen bile güzelBende tekbaşıma ettiğum yok onuda teyzemle etmişimdir
Sende kandırma he he yok bizde yedikKandırma kizlari 52 labne
Ben şok ben bimKüser giderimki
Bende A101Ben şok ben bim
Bu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.Hiç inanasım gelmiyo
Çok yaparduk bekarken hep köye gittiğimde nevroşumm bende kendime küçük tepsiye deneyecem bigün onu küçük tepsiye bile olur eşimle ikimiz için ederummDenemen bile güzel
Kim benmi estağfurullahBu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.
Bu sıra favorim soğuk bakkavaÇok yaparduk bekarken hep köye gittiğimde nevroşumm bende kendime küçük tepsiye deneyecem bigün onu küçük tepsiye bile olur eşimle ikimiz için ederumm
doymuy kadınBu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.
Daha 2 ay olmadıBu Filiz bir yarışmada birinci olmuştu (benim ikinci olduğum ender yarışmalardan) hala birinci olduğuna inanmıyordu. Nerdeyse ikna etmeye devlet büyükleri çağırılacaktı.
O zaman dutluk yoktu.Daha 2 ay olmadı
Aşko şimdi iki dilim baklava yedim ayıptır söylemesi bir içim bayıldı oturdum içimin baygınlığı geçsin siye yarım ekmeğe yoğurtla yedim yemekten sonraBu sıra favorim soğuk bakkava
AynenO zaman dutluk yoktu.
Buralar hep dutluktuO zaman dutluk yoktu.
Hosgeldin canim