Biz taşındık yeni konuyaAmooon pek dadlu yaa
Eneeeeee şirinliğe bak
Ama ben daha 50 oy olacağım zamana kadar burada kalacaktımBiz taşındık yeni konuya
TeşekkürlerAma ben daha 50 oy olacağım zamana kadar burada kalacaktımçok çabuk geçtik oraya Margaret Hale ,aldı yürüdü maşallah onun sunumunu görünce ben koyvermiştim zaten, başıma geleceği iyi bilmişim şimdiden tebrikler despacitooo
Hahahaha, aynen öyle oldu valla ,hem çocuklar, hem biz yapar yapmaz gömüldük pastaya, oh misTeşekkürlerAman boşver iyi ki koyvermişsin, çocuklar pastasız kalmadı.
Aslında motivasyonun düşmeseydi.Dilimleyip sunum yapsaydın efsane oy alırdınAma ben daha 50 oy olacağım zamana kadar burada kalacaktımçok çabuk geçtik oraya Margaret Hale ,aldı yürüdü maşallah onun sunumunu görünce ben koyvermiştim zaten, başıma geleceği iyi bilmişim şimdiden tebrikler despacitooo
Ne konusu be etiketleyin beniiiBiz taşındık yeni konuya
Yok artıkNe konusu be etiketleyin beniii
Modum düşünce biraz saldım gerçekten, canım, senin dediğin gibi sunum yapsaydım ,bir gün sonrayı bekleyip gündüz çekim yapsaydım çok daha iyi oy alırdıAslında motivasyonun düşmeseydi.Dilimleyip sunum yapsaydın efsane oy alırdın
Hayırlısı olsun
Bu kafayı çok seviyorumModum düşünce biraz saldım gerçekten, canım, senin dediğin gibi sunum yapsaydım ,bir gün sonrayı bekleyip gündüz çekim yapsaydım çok daha iyi oy alırdıamaaan olsun, mis gibi pasta yedik, yarışma bahane, pastaları , börekleri yemek şahane Margaret Hale nin kazanmasına da çok sevindim, haketti sonuna kadar
Bu kafayı çok seviyorum
Afiyet bal şeker olsun
Burası çok güzel sen de gelsene kankirellamın kankirellası
Yaaaa bunu bana versenee yasoooo
Havani yerim seninBurası çok güzel sen de gelsene kankirellamın kankirellası
Biz aşağıda kaldıkBurası çok güzel sen de gelsene kankirellamın kankirellası
Estağfurullah öyle demeyelim yav ahsjahsjajaBiz aşağıda kaldıküstümüze basıp yükseldin yerime de tadını çıkar şimdiden tebrik ederim
Diyelim diyelimEstağfurullah öyle demeyelim yav ahsjahsjaja