- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
Zengin BİM’i orası da. Podyumpark’ta vardı. Gezmeyi en sevdiğim market. Ama sadece gezmeyi.Macro center neresi ola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zengin BİM’i orası da. Podyumpark’ta vardı. Gezmeyi en sevdiğim market. Ama sadece gezmeyi.Macro center neresi ola
Oyy çeni mi ısırayım bebeleri mi ısırayım bilemedim
Hee hakkaten zengin yeriZengin BİM’i orası da. Podyumpark’ta vardı. Gezmeyi en sevdiğim market. Ama sadece gezmeyi.
Oyyy benim minnakimi çok severim, bebeleri sevmem boklu onlar boklu öf kokuyo ama sen misssBeni beeeeni sadece beni Kimse yüzüme bakmaz oldu sen bak bari
Sağolasın canım, yarın alacağım inşallahGeçmiş olsun yaso ınş değildir zencefil iç çok iyi geliyor yasminsay
Oyyy benim minnakimi çok severim, bebeleri sevmem boklu onlar boklu öf kokuyo ama sen misss
Olmaz, karışmalısınBen oyumu sana verdim, gerisine karışmam.
Geçmiş olsun. Bu ara herkes hasta.Sağolasın canım, yarın alacağım inşallah
Tam hastalık havası canım.Geçmiş olsun. Bu ara herkes hasta.
Ya benim eşim o kadar dikkatli değil ben maskesiz gezmiyorumAsansöre bile elimde peçete ile giriyorumEşim önce asansör düğmesine basıyor sonra maskesine dokunuyor.Ona bulaşmıyor bana bulaşıyorOndan çok emin olmaTam hastalık havası canım.
Şehzadeye dedim, ben o maske gözüme kadar durupta korona olursam ve sen olmazsan, seni boğazlarım dedim
Enişte de bir an önce hasta olsa bari ahsjjajsja tövbe yaTam hastalık havası canım.
Şehzadeye dedim, ben o maske gözüme kadar durupta korona olursam ve sen olmazsan, seni boğazlarım dedim
Dediğin gibi ben maskeli, eşim maskesiz gün boyu.Ya benim eşim o kadar dikkatli değil ben maskesiz gezmiyorumAsansöre bile elimde peçete ile giriyorumEşim önce asansör düğmesine basıyor sonra maskesine dokunuyor.Ona bulaşmıyor bana bulaşıyorOndan çok emin olma
60Gezdiğim kafelerden birinde lotuslu çizkek yedim. Yok böyle bir şey. Evde yapayım dedim bil bakalım Lotus kaç paraydı…
Hey hey heyyy
sansYa benim eşim o kadar dikkatli değil ben maskesiz gezmiyorumAsansöre bile elimde peçete ile giriyorumEşim önce asansör düğmesine basıyor sonra maskesine dokunuyor.Ona bulaşmıyor bana bulaşıyorOndan çok emin olma
Ben hasta oluyorum diye kafayı yediEnişte de bir an önce hasta olsa bari ahsjjajsja tövbe ya
HayırlısıDediğin gibi ben maskeli, eşim maskesiz gün boyu.
Benden fazla müşteri ile iletişimde, evvel gün bir dudağında uçuklar çıktı. Enfeksiyon olduğu belli, bende de bugün farenjit bulguları var. O sebeple test için yarını bekliyorum, bulgular değişirse test şart
Biri bari değisik olsa ,hepsi aynı farklı yönden değişiklerBen hasta oluyorum diye kafayı yedi
İşi tek başına yürütmeyi beceremiyor henüz
O hasta olursa, vasiyetini yazar
Geçenlerde netten fiyatlarına baktım bende, zengin olsam dahi almam