- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Puding ya kaç dakikanı alır,Kızımla kaliteli zamanımı pudinge harcayamam hahhaha( tembel kadın mazereti)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puding ya kaç dakikanı alır,Kızımla kaliteli zamanımı pudinge harcayamam hahhaha( tembel kadın mazereti)
Ama ekmeğe sürmeyi hafife aldınızOda bie sanattırYeter ablacım anladık hep birincisiniz
Yoo vallah hafife almadım ben dedim ya reçel sür bal sürAma ekmeğe sürmeyi hafife aldınızOda bie sanattır
Canım canom
Bir de ben varım unutma beniEn çaylak benim 2. Yarışmam bu
Ben ben
Benimde tutabilir abla. Hep tuttururumIcime dogdu senin dibin tutcak
Kızımla yapmam bir gün alıyorPuding ya kaç dakikanı alır,
Hadi canım bu senin bahanenİkiz anasıyım ben beni kandıramazsınKızımla yapmam bir gün alıyor
YaaaaaaaaPınar Labneli Tarif Yarışması
Eki Görüntüle 2924892
Yarışmaya Katılım:
Not: Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru reddedilebilir.
- Yarışma kapsamında, haftanın konseptine uygun bir Pınar Labne’li tarifin, fotoğraflı ve yazılı şekilde paylaşılması gerekmektedir. Fotoğraf karesinde Pınar Labne mutlaka görünmelidir.
- • Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
- Chesecake kategoriye dahil değildir.
Kriterler
Yarışmada paylaşılan fotoğraf ve tarifler, Pınar tarafından kullanılabilir.
- Fotoğrafta en az bir Pınar Labne bulunmalıdır.
- Konuyla ilgili olmayan görsel ya da içerik paylaşılmamalıdır.
- Mesajlar anlaşılır olmalı ve tarif yapılışıyla birlikte paylaşılmalıdır.
- Tarifin sunumuna özen gösterilmelidir.
- Yarışmada her hafta 1 kişiye ödül verilecektir.
- Pınar yarışmalarında ödül alan üyelerimiz, 2. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Detaylar
Yarışma Ekim ayı boyunca her cumartesi tekrarlanacak ve sonraki cumartesi günü sona erecektir. Pazar oylama başlayacak. Haftanın yarışması 3 gün oylamaya sunulacaktır.
1.Yarışma – Pınar Labneli Tatlılar
Katılım başlama tarihi : 30 Eylül 2021
En son başvuru tarihi : 9 Ekim 2021
Oylama başlama tarihi : 10 Ekim 2021
Oylama bitiş tarihi : 12 Ekim 2021
Hediye konusunda:
Her hafta en yüksek oy alan kullanıcıya “Pınar ürünlerinden oluşan hediye paketi” hediye edilecektir.
• Bir yıl içerisindeki Pınar yarışmalarında 2 defa ödül alan üyelerimiz, 3. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Her haftanın birincisine aynı değerde ödül verilecektir.
- 4 haftanın toplamında ayrı bir birinci seçilmeyecektir.
Firma değişiklik istemezse bunu uygun buldumYaaaaaaaa
Içimden geciriyordum keşke kapak resmi olsa diye nevoş çok mutlu oldum aglicamFirma değişiklik istemezse bunu uygun buldum
Ama çok güzel olmuşIçimden geciriyordum keşke kapak resmi olsa diye nevoş çok mutlu oldum aglicam
Cok teşekkür ederim canim nevoşumAma çok güzel olmuş
Rica ederimCok teşekkür ederim canim nevoşum
Nevoşum kaç kişi katildiRica ederim
16 tarif verdimNevoşum kaç kişi katildi
Maşallah çok iyi16 tarif verdim
Ablacım kapatsak mı acaba katılımı16 tarif verdim
Hepsi yaparsa çok iyiMaşallah çok iyi
Tarif kalmadı mı diyelimAblacım kapatsak mı acaba katılımı
O belli olmaz işte nazo vazgeçer belkimHepsi yaparsa çok iyi