- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Hosgeldin:))Butik güzel olmuş. Benimde o kadar kullanmadığım kıyafetlerim var ki özellikle de bir ayakkabım var yüksek topuklu aldığımdan bu yana kullanmadım iade de etmedim. Herşey üşengeçlik... şu üşengençlik yok mu !! Annem bir gün alıp vitrine koyacak süs niyetine hadi hayırlısı.
Bol kazançlar dilerim, ayrıca ''gardrops'' diye bir site var satamazsan oraya yönel çok güzel site
Orası resmen mağaza gibi ya ayyy çok begendimmmButik güzel olmuş. Benimde o kadar kullanmadığım kıyafetlerim var ki özellikle de bir ayakkabım var yüksek topuklu aldığımdan bu yana kullanmadım iade de etmedim. Herşey üşengeçlik... şu üşengençlik yok mu !! Annem bir gün alıp vitrine koyacak süs niyetine hadi hayırlısı.
Bol kazançlar dilerim, ayrıca ''gardrops'' diye bir site var satamazsan oraya yönel çok güzel site
İki el ve kullanılmamış bir çok kıyafet eşya var umarım işine yararOrası resmen mağaza gibi ya ayyy çok begendimmm
Sanirim AVM yerine ordan alışveriş yapıcam
Ama Kıyafetler çok iyi yaaa cok saol canımİki el ve kullanılmamış bir çok kıyafet eşya var umarım işine yarar
Tatlım açtın mı hesap falan ? eminim buradan da çok üye vardır orada :)Guncellll
Yok canım daha vaktim olmadiTatlım açtın mı hesap falan ? eminim buradan da çok üye vardır orada :)
Binlerce üye var elbet satarsın :)Yok canım daha vaktim olmadi
Açsam satar miyim acaba
Çok hoş Kıyafetler ama bende ordan alicam sanirim Bikaç parcaBinlerce üye var elbet satarsın :)
hayırlı satıslar tatlımÇok hoş Kıyafetler ama bende ordan alicam sanirim Bikaç parca
Teşekkur ederim bal petegimmhayırlı satıslar tatlım
Merhaba orada cidden güzel satış oluyor mu ? Birde güvenilir mi ?Butik güzel olmuş. Benimde o kadar kullanmadığım kıyafetlerim var ki özellikle de bir ayakkabım var yüksek topuklu aldığımdan bu yana kullanmadım iade de etmedim. Herşey üşengeçlik... şu üşengençlik yok mu !! Annem bir gün alıp vitrine koyacak süs niyetine hadi hayırlısı.
Güvenilir ben kıyafetlerimi satıyorum.Merhaba orada cidden güzel satış oluyor mu ? Birde güvenilir mi ?
aa peki ürünlerinizi satışa koyduğunuzda toplam ne kadar bir süre içerisinde çoğu ya da hepsi satılıyor ki ? :))Güvenilir ben kıyafetlerimi satıyorum.
Kayıt oldugunuza hespa bilgilerinizi yazarak alan kişi hesabınıza ücreti yatıyor yatırır yatırmaz ücret orada yazıyor sonra siz kargoya veriyorsunuz ya alıcı ödeyecek ya da siz.aa peki ürünlerinizi satışa koyduğunuzda toplam ne kadar bir süre içerisinde çoğu ya da hepsi satılıyor ki ? :))
%18 kesinti yapıyor site..ve 15 gün paranı kendi kullanıyor sonra kesinti yapıp hesabına yatırıyor..ben üyeyim..çokta satış olmuyo..orda da çoğu takas derdindeKayıt oldugunuza hespa bilgilerinizi yazarak alan kişi hesabınıza ücreti yatıyor yatırır yatırmaz ücret orada yazıyor sonra siz kargoya veriyorsunuz ya alıcı ödeyecek ya da siz.
Ürün almak istediğinizde kişi size bilgileri verip parayı yatırıyorsunuz sonra kargo süresine göre kargonuz elinde. Güvenilir sitedir.:)
Ben 80 e aldım ama 30 a sayarim canım senin aklında bi fiyat varsa anlasalim. Ben çok memnun kaldım çok şükür bi daha sac derimde yara olusmadi kullanmadim:)canım cosmed şampuanın fiyatı ne kadar