Tatlı mı Tatlı Satılık Nişanlığım :) (Tesettür)

kelebek prenses

Sen Benim Şarkılarımsınn
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
123
83
Merhabalar;

Aslında nişanım 25 mayısta oldu ama nişanlığıma bir türlü kıyamadım :) Ancak nişandan sonra koyacak yer bulamadım. O günden beri duvarda asılı duruyor. Bir süredir satmayı düşünüyorum. O gün bugünmüş :) Hem çeyizim için bir kaç parça daha alabilirim hem de nişanlık arayanlara yardımcı olurum diye düşündüm.

Nişanlığıma gelirsek ;

-Nişanlığımı özel bir terziye diktirdim.
-Kumaşların tamamını kendim gidip seçtim.
-Bu renk hayal tül için tam 1 ay bekledim.
-Üzerindeki işlemeleri tek tek kendim işledim.
-Tarlatan yok içinde kat kat petek tül istedim kabarması için. Ayrıca kat kat hayal tül kullanıldı.
-36-38 bedene olur. (ben 1.60 boyundayım 48 kiloyum) Fotoğraf çekimine gittiğimiz yer de taşlar olduğu için topuklu giyemedim. Converselerle çekim yapıldı. Nişanlık topuklu ayakkabıda (13 cm topuk) hesaba katılarak dikildi. Arkası normalde de uzun kuyruklu dikildi. Boyu daha uzun olanlar daha az topukluyla ya da düz taban bir ayakkabıyla da giyebilirler
-Arkasındaki kurdela çıkartılabilir.
-Kuru temizleme henüz yapılmadı. Göndermeden önce mutlaka kuru temizleme yapılacak.
-Başımdaki süs duruyor. İsteyene onuda gönderebilirim.

Aklıma şimdilik bu kadar şey geldi. İsteyene detaylı bilgi verebilirim.

Fiyata gelirsek;

Özel bir terziye diktirdiğim için ve kumaşları özel seçtiğim için biraz tuzluya geldi bana. Ben de yarı fiyatının biraz altında fiyat vermeyi uygun gördüm. 750 TL olarak düşündüm. Duruma göre almak isteyenlerle tekrar görüşürüz :)

NOT: Fiyat 600 TL olmuştur :)

Umarım beğenirsiniz :)

Eklentiler

• DSC_0814.JPG
    408,5 KB · Görüntüleme: 559
  • DSC_0998.JPG
    600,7 KB · Görüntüleme: 601
  • DSC_0938.JPG
    539,7 KB · Görüntüleme: 577
  • DSC_1011.JPG
    597,9 KB · Görüntüleme: 591
  • DSC_0996.JPG
    321,7 KB · Görüntüleme: 555
  • DSC_1103.JPG
    478,1 KB · Görüntüleme: 589
  • DSC_1081.JPG
    386,8 KB · Görüntüleme: 584
  • DSC_1032.JPG
    597,6 KB · Görüntüleme: 570
Son düzenleme:
Ben cok begendim, ama maalesef soz nisan felan olayi yok ufukta, kuzenimin dugununde giymek icinde abarti olacak maalesef
ayrica ikinci el elbise icin fiyat tuzlu, ayni fiyata yeni bir elbise veya elbise diken terzi bulmasi buyuk sehirlerde zor degil.

Çok teşekkür ederim Bi an yorum görünce çok sevindim

Haklısın ama kumaşları ciddi anlamda çok aradım üzerindeki işlemeleri tek tek işledim. Birazda pazarlık payı olur zaten :)

Çok güzel ya ne çok abartı ne çok sade tam benim zevkim ama malesef biraz erken bnm dha enaz 5 ayim var alana hayırlı olsn :)

Çok güzelmiş rengi modeli ,işlemeleri ...alan arkadaş güle güle kullansın... çekimleriniz fethipaşa korusu ve üsküdar sahilde yapılmış olabilir mi? :))

Çok ama çok güzelmiş nişanlığın. Evli olmasaydım ben de böyle bir nişanlık isterdim herhalde Ama senin yerinde olsam kızım olursa diye saklardım. Anneden bir hatıra hele ki böylesi güzel olur. Fiyat ikinci el için pahalı, hem alacak kimsenin bedeni tam senin bedenin olması lazım yoksa bu kadar güzel durmaz. Yani alacak kişi denemeli bence.

Çok beğenince yorum yapmadan geçemedim Hayırlı satışlar.

Çoook teşekkür ederim Bende tam gönlümdeki gibi yaptırdım hiçbir detayı atlamadan. Evlilik yaklaşıyor çeyiz alışverişi malım bitmiyor. Bende hem fazlalık olmasın hem de bir katkısı olsun diye satıyorum. Bana kalsa ben nişanlığımla uyurum Kızım olsun İnşallah ben ona daha güzellerini yaparım tekrardan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…