• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı bir dert

yoyoeffectli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
142
359
53
İyi akşamlar kızlar. Yakında doğum günüm var. Bu sene kutlamıcam gerek yok diye düşünürken bugün tesadüfen eşimle kahvaltı yaptığımız pastanede pastaları soruverirken buldum kendimi. Heves ettim galiba bilmiyorum ve pasta siparişi vermiş bulundum. Çok sevdiğim komşuma yazdım ve geliriz dediler. Ben de kendi kendime ve tamamen kendi rızamla başıma iş açtım. 😅 gelecek komşularım Alman. Eşimin ailesi de olur muhtemelen. Sizden ricam o gün için bana pratik ikramlar önermeniz. 4 aylık ve 3 yaşına girecek iki tane yavruyla kesinlikle kaşındım ama mutlu bir telaş sardı beni. İçki de olacaktır ama hani kesinlikle tam akşam yemeği olmayacak yine de içkiye de uyacak bir menü önerir misiniz. Sevgilerimle 🥰

Maşallah size. Mutluluğunuz daim olsun. İnsanın kendini onemsemesi mutlu edebilmesi ne büyük bir meziyet..
Benim tavsiyem kanepeler hazırlayabilirsiniz peynirli zeytin ezmeli acukali vs. İçki varsa peynir tabakları, meyve tabakları hazırlayabilirsiniz. Masaya bir kaç bardağa havuç çubukları koyabilirsiniz. truff şeklinde tek atimlik tatlı verebilirsiniz. Birde her halükarda karşı börek olsa masada bence yeterli olur. Hem pratik hem elegan bir masa. Maksat beraber olmak. Nice yaşlara

Çok teşekkür ederim sizlere kızlar 😍 çok iyi seçenekler bunlar kesinlikle değerlendireceğim. Ve de kesinlikle haklısınız önemli olan birlikte vakit geçirmek. Yalnızım burada neticede. Özel günler fırsat oluyor sosyalleşmek için. Öyle geçti içimden. Ama hiçbir plan yapamadim o yüzden buraya koştum hemen😅

Amerikan salatası,labneli mayonezli tavuk salatası,Cevizli mayonezli havuç salatası,Peynir çeşitleri söyle peynir tabaklarını süslü hazırlarsınız, börek, kavinvalideniz zeytinyağlı sarma yada biber dolması yapabilir,bir ikide hazır meze çiğ köfte gibi alabilirsiniz.Cok şık olur tatlıya gerek yok pasta var.Dilimlenmis meyve tabağı.

Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun ❤ Siz her şeyin üstesinden gelirsiniz marifetlianacım 🤩

Back
X