• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tatlı bir çikolata tonu önerirmisiniz?(resimli)

ben bal kahvenın ustune cıko karamel yapmıştım cok tatlı bır renk şmdi 535 numarayı dusunuyorum koyu olurmu acep yoksa tkrar gidip ciko karamelmi yapayım?

ben bal kahvenın ustune cıko karamel yapmıştım cok tatlı bır renk şmdi 535 numarayı dusunuyorum koyu olurmu acep yoksa tkrar gidip ciko karamelmi yapayım?

canım gerçek saç rengin neydi?birde balkahve nasıl oldu birde akıncamı ç.karamel yaptın?
çok merak ettim resimlei varsa görmek isterim..profilimde resmim var o na göre yorumlayabilirmisin açık mı koyuu benzermi gibi?

canım gerçek saç rengin neydi?birde balkahve nasıl oldu birde akıncamı ç.karamel yaptın?
çok merak ettim resimlei varsa görmek isterim..profilimde resmim var o na göre yorumlayabilirmisin açık mı koyuu benzermi gibi?

canım ilk sac rengim kumral uclara dogru gölgeler wardı karamel gbydi bal kahve yaptım butun o gölgeler kapandı tam kahve oldu.sonra aktı canım gölgeler cıktı gene ortaya dedım çıko kahve yapam ilk yaptıgmda koyu oldu şmdi aktı gene ışıkta cok tatlı karamel rengi duruyor.senın profiline baktm cnm senn saclarn bıraz koyu kahve kızıl gbi o cıko karamelden daha koyu bir renk sanırım cıko karamel bu kadar koyu olmuyorkaydirigubbakcemile5

senin boyanın kodu 730 evet daha açık olabilir,benim 713 kumralla açık kumral arası bi renk...ama benim diplerimde koyu kumral olduğu için anca bu kadar açıyor olabilir birde bu boya 730 a göre daha bakır ve kahveli seninki koyu sarının üzerine kahve ve caramelimsi...peki o bal kavede hiç bi renk yansıması olmadımı ?donuk bi renkmiydi canlımı?yansımaları sarımsımı bakırımsımı ? :))) ne çok sordum :)

630 canım ya ciko karamel 730 degil :) ben öle hatırlıorum.canım bal kahvede bakır yansıma wardı kafamın tepeleri böle bakır bakırdı ama guzel yaniii:D

hımmm anladımm....o zman ben 535 i çok koyu biliyorum bence sen gene eski rengini yap...koyu olması sorun değil diyosan dene tabi :))) ay bide resim koysanda şu halini görsem merak ettim :))

hımmm anladımm....o zman ben 535 i çok koyu biliyorum bence sen gene eski rengini yap...koyu olması sorun değil diyosan dene tabi :))) ay bide resim koysanda şu halini görsem merak ettim :))

gülüm olsa koyarım tabiiii bir arşivi gözden geciriyiim ben döncem sana:hulya::sm_cool:

arkadaşlar voilanın 5.8 cappucino sunu deneyen varmı çok doğal tatlı bir kahve gibi duruyor.:40:

Son düzenleme:
Back