Saç Rengi ve Saç Boyama tatlı bir çikolata tonu önerirmisiniz?(resimli)

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar sıcak ve koyu olmayan bi çikolata tonu önerirn lütfen.söyle bi ton istiyorum

Eklentiler

• $images.jpgm.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $images.jpgf.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 141
Cnm sıcak çikolata tonlarını dene mesela Voila'nın sıcak çikolatası çok tatlı bi ton oluyo bi de loreal casting çikolata serisine bi bak

loreal casting - sıcak çikolata rengi harika.. ben kullandım güzel..

çok tesekkürler kızlar castingin çikolatasını bende beğendim ama castıngle ilgili olumsuz yorumlar duyduğumdan almamıstım.zemin açık kumral hangisi daha hoş olur kzlar castingmi voilanınkimi?

voila sıcak çikolata kesinlikle.casting tarzı boyaların renkleri canlı olabilir ilk günlerde ama sonuçta 28 yıkamada akan bir boya.gittikçe kalmıyor o güzel rengi.voilanın sıcak çikolatasını ben kullandım süper bi renkti.öyle kolay kolay da akmıyor eski voilaya oranla çok çok iyi hale gelmiş yeni serisi.

ben casting denedim sadece voila bilmiyorum. çok yumuşak bir boya, amanyak olmadığı için içinde harika yapıyo, fazla bir akmada olmuyo. zaten aktıkça rengi açılıyo daha güzel oluyo.. ben paylaşmıştım modellerimi boyayınca bulabilirsin profilimden..

çok tesekkürler kızlar castingin çikolatasını bende beğendim ama castıngle ilgili olumsuz yorumlar duyduğumdan almamıstım.zemin açık kumral hangisi daha hoş olur kzlar castingmi voilanınkimi?

açık kumralsa castingin çikolata karamel deneyebilirsin süper olur

canım saçın açık kumralsa casting in 600 de dahil altındaki hiç bi seriyi önermem çok koyu tutar üzülürsün...634 bal kahveyi deneyebilirsin,şuan benim saçımda 713 ice latte var daha öncede 700 ve 600 ü denedim 713 senin gösterdiğin renkle neredeyse aynı senin saç tonuna uyan renk ama ona yakın daha koyu bişi istersen 634 derim...tabi bu renkler sadece casting serisi için diğer renkleri bilemiyorum :)

hepinize tek tek tesekkür ederim kızlar sanırım castingin çikolata serisinden birini tercih edicem.boyayınca resim eklerim hemen

hepinize tek tek tesekkür ederim kızlar sanırım castingin çikolata serisinden birini tercih edicem.boyayınca resim eklerim hemen

çikolata serisi dediğin çok koyu renkler isteğin eğer çok koyu bi renkse sorun olmaz ama dediğim gibi 634 boyayıp açık olduğunu düşünürsen de 2-3 hafta sonra daha koyu bi renk seçebilirsin..risk ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…