Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimmm, ecrinimm şimdi olduğu gibi kipirtilarin hiç bitmesinn annemm, bitmesin ki içimde olduğunu hissedeyim.
ben devam ediyim bari:
" oglum mu desem kizim mi desem bilemiyorum ....kizim ya da oglum olsan farketmez, seni cok seviyorum ve ölene dek sevecegim...."
ne güzel dile getirmişsiniz çok duygulandım inanın....hamiş olanlar inş sağ salim alırlar ellerine meleklerini.ve ben ve benim gibi anneliği dört gözle bekliyen aday adaylarıda en kısa zamanda bu duyguları tadarız inş.....allahım en kısa zamanda sağlık ve hayırla bizlerede nasip etsin inş....tatlı anneler ve anne adayları dualarınızı bizlerden esirgemeyin olurmu.......................
arkadaşım öncelikle bu başlığı açtığın için çok teşekkürler şimdide sıra kızımda (annesinin kuzusu canım kızım benim seni çok merak ediyoruz hepimiz seni sabırsızlıkla bekliyoruz iyi ol emi bebeğim güzel kızım elif yüsra mmmmmm sen bizim hayat ışığımızsın )
ne güzel dile getirmişsiniz çok duygulandım inanın....hamiş olanlar inş sağ salim alırlar ellerine meleklerini.ve ben ve benim gibi anneliği dört gözle bekliyen aday adaylarıda en kısa zamanda bu duyguları tadarız inş.....allahım en kısa zamanda sağlık ve hayırla bizlerede nasip etsin inş....tatlı anneler ve anne adayları dualarınızı bizlerden esirgemeyin olurmu.......................