Tatlı annişler cinsiyet yanılması yaşayanlar var mı ? :))

Selinms01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
20
6
1
Merhabalar başından geçen var mı merak ettim ve sormak istedim bana 12-13hafta civarında kız bebek olduğunu söylediler ve şu an 15haftalığın dün ise erkek bebek dediler bu olayı yaşıyan var mı tekrar değişir mi napacağımı şaşırdım sağlıklı sıhhatli olsun yeterli evlat evlattır tabiki ama insan kızı mı oğlu mu olacak diye bilip öyle sevmek istiyor hani biri sorduğunda söylemek istiyor yaşayanlardan fikir alabilir miyim

2-3 hafta sonra daha emin olabilirsiniz 12-13 de zaten yanılma ihtimali çok yüksek :)

Evet en yakin ark yasadi kizim kizim diye seviyorlardi kiyafet aldilar sen sansliymissin doguma 2 ay kala erkek oldugunu solemisler oda oğlumuz gayet sağlikli demis ark nasil yani kiz dedinz su zamanda falan diye şaşirmis

Ayy bende nasipleneyim dua edin bende cok istiyorum bende banane yaa rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin isteyenede banada nasip etsin

Amin canım inşAllah Rabbim duysun sesini Allah'ım sanada hayırlısıyla en güzelini nasip etsin inşAllah herşey gönlünce gönlünden geçtiğince olsun

Bana 12. Haftada erkek 15 ye kız dediler bu hafta tekrar gidicem 20. Haftaya giriyorum bakalım ne dicekler

Yani sirf bu tartismaya girmemek icin fetal dna yaptırılır valla bu ne birinin gördüğünü öbürü göremiyor cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…