- Konu Sahibi mother of almost two
Hayırlısı artık yapacak bişe yokBanada başta bir çıkıntı var dediler kızda olablr iki hafta sonra gttgmzde erkek dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı artık yapacak bişe yokBanada başta bir çıkıntı var dediler kızda olablr iki hafta sonra gttgmzde erkek dediler
Devlet söylemiyor kolay kolayHayırlısı artık yapacak bişe yok
Özele gidecem en yakın zamandaDevlet söylemiyor kolay kolay
Özeldr söylediler hemenDevlet söylemiyor kolay kolay
Gideceğim bende, ilgi alakanıza çok teşekkür ederim sağlıcakla gelsin inşallah yavrular iyi akşamlarÖzeldr söylediler hemen
Amin inşallah bakalım öğrenince yazarsnz bende merak ediyorumGideceğim bende, ilgi alakanıza çok teşekkür ederim sağlıcakla gelsin inşallah yavrular iyi akşamlar
Muhakkak yazacağımAmin inşallah bakalım öğrenince yazarsnz bende merak ediyorum
Ya bana da bakarmısınız çok merak ediyorum da doktor erkek olabilir ama daha erken dedi Bidaha ki kontrolde tam belli olur dediErkek olablir benimkisine benziyor
Keşke gerçek çıksa sanada erkek diyeyim ayını ultrasondaki bebeğim gibi duruşuYa bana da bakarmısınız çok merak ediyorum da doktor erkek olabilir ama daha erken dedi Bidaha ki kontrolde tam belli olur dedi Eki Görüntüle 3528348 Eki Görüntüle 3528349
Hahahah ben kız hissediyordum daaa hayırlısı diyelim o zmaanKeşke gerçek çıksa sanada erkek diyeyim ayını ultrasondaki bebeğim gibi duruşu
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilHahahah ben kız hissediyordum daaa hayırlısı diyelim o zmaan
İnşallahSağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Merve hanım şimdi çıktım özelden, ne diyosunuz ?Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Kaç haftalıkMerve hanım şimdi çıktım özelden, ne diyosunuz ?
14+4Kaç haftalık
E doktor demedi mi birşey erkek demedi mi
Bunun için yazdımAmin inşallah bakalım öğrenince yazarsnz bende merak ediyorum
Normalde kesin net cinsiyeti söylerler bu haftalardaBunun için yazdım
Söylediler sizin tahmininz hala geçerli mi o yüzden sordumNormalde kesin net cinsiyeti söylerler bu haftalarda
Tam net atsanızSöylediler sizin tahmininz hala geçerli mi o yüzden sordum