- Konu Sahibi mother of almost two
Bize de bakabilir misiniz bugün ki ultrasyondan 12+2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf yokBize de bakabilir misiniz bugün ki ultrasyondan 12+2
Fotoğraf yok
Erkek olablir benimkisine benziyorBize de bakabilir misiniz bugün ki ultrasyondan 12+2
Bugün doktor kıza benzettim dedi, bende merakımda buraya da sormak istedimErkek olablir benimkisine benziyor
Banada başta öyle dedi sonra erkek dediBugün doktor kıza benzettim dedi, bende merakımda buraya da sormak istedim
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahBanada başta öyle dedi sonra erkek dedi
Daha küçük yaRica etsem bana da tahmin de bulunabilir misiniz burada 7 haftalıktı
Bana da tahmin de bulunur musunuz 9 haftalıgiz
Direkt erkek diyorumBenim içinde tahmini olan var mı kızlar
Rica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz
kız olabilir kese yuvarlak
Merhaba anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba
14 haftalık oldu doktor yine net bişe söylemedi tahmininiz hala geçerli mi merve hanımBanada başta öyle dedi sonra erkek dedi
Erkek14 haftalık oldu doktor yine net bişe söylemedi tahmininiz hala geçerli mi merve hanım
Hadi inşallah, çok teşekkür ederim
Hadi inşallah, çok teşekkür ederim
Sadece tahmin ama benim erkek dediHadi inşallah, çok teşekkür ederim
Sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah, doktor çıkıntı gördüm ama kordon da olabilir dedi yüzde 51 kız diyorum 52 olmaz dedi bize deSadece tahmin ama benim erkek dedi
Banada başta bir çıkıntı var dediler kızda olablr iki hafta sonra gttgmzde erkek dedilerSağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah, doktor çıkıntı gördüm ama kordon da olabilir dedi yüzde 51 kız diyorum 52 olmaz dedi bize de