Tatilimi zehir ettiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani ayrı eve çıkamıyorsunuz en azından tatili ayrı yapsaydınız?
Arkadaş grubunuzla veya kardeşinizle
Sürekli dip dibe problem içindesiniz zaten en azından tatilde bir nefes alırdınız.

Babanız berbat bir eş ama annenizde de hatalar var.
Bunca yıldır sırf inat uğruna büyük ihtimalle boşanmadı bundan sonrada boşanmayacak bari size huzur verse
Olabildiğince kendinize ait zamanlar yaratın ve sorunlarının arasına girmemeye çalışın.

Haftalarca yemek yapmaz mesela isten gelip ben yapardim kardeşime kendime makineyi acmaz ne biliyim kendince hakli olabilir beynim durdu bilemiyorum
işten gelecek yaştayken de anneden yemek beklemeyin ama zaten

annenize haksızlık ediyorsunuz bence köpek gibi lafı çok fazla

siz kadının biraz arkasında dursaydınız babanıza tepki koysaydınız -aklınız erince tabi- kadın da güç bulur bu adamı boşardı belki

sanki babanızı fazla normalleştirmişsiniz gibi geldi bana

babanız normal değil ki.. e annenizin hafiften kafayı sıyırması normal ama şu durumda

Evt annem bosanmayi dusunmuyor gitsin baban acsin istiyorsa dava diyor. Bu son zaten tatil olayımiz. Cok arkadas cevrem yok yakin arkadaslarimin hepsi evli. Bende turlara katilmaya karar verdim onumuzdeki sene insallah bir aksilik olmazsa

Anneniz o kadar da haklı değil. Flörtüz bir kocası var, gördüğünde eşiyle konuşsun size yansıtmaya gerek yok ki. Adamın umrunda bile değil. Siz kafaya takıyorsunuz. Bence karışmayın ilişkilerine. Allah yardımcınız olsun.

Ben de öyledir inşallah diye tekrarla okudum ama malesef bir daha oku bak

Tekrar okuyunca bende fark ettim. Annen sanirim kendi isi gücü geliri yok, yoksa niye cekip dursun böyle iradesiz bir adami. Ama konu sahibi bunlarin huylarini bildigi halde niye onlarla tatile gidiyor orasini anlamadim. Sahsen evde kalip kafa dinlerdim veya tek basima gezerdim orda

Evt annem bosanmayi dusunmuyor gitsin baban acsin istiyorsa dava diyor. Bu son zaten tatil olayımiz. Cok arkadas cevrem yok yakin arkadaslarimin hepsi evli. Bende turlara katilmaya karar verdim onumuzdeki sene insallah bir aksilik olmazsa
Annenle açık açık konuşabilirsin.
Artık kavgalarından yorulduğunu, isterse boşanırsa destek olacağını ama artık aralarında yıpranmak istemediğini söyleyebilirsin.
Psikoloğa yönlendirebilirsin.

Babanıza gelince o tek bir lafa layık bile değil
Çoluğuyla çocuğuyla gittiği tatilde kadın kesmek, flörtleşmek nedir terbiyesiz adam ?
Büyük konuşmayayım böyle bir adamla tek kelime laf bile etmem arkadaş grubumla bile tanıştırmam.

Bu karaktersizlikteki baba hakediyor en kötü tanımlamaları,sıfatları.
Sizin ama annenizin bildiği daha neler vardır kimbilir.Siz annenizin yerine kendinizi koyun bir de.
Baba yapacağını yapıyor, lafları işiten anne. Benim evladım bu durumda bana sahip çıkmasa kusura bakmayın;ne eş ne evlat gözümde falan olmaz gider kendi hayatımı kurarım.
Annenize haksızlık ediyorsunuz.O size şu aşamada kötü davransa da yakınlık kurmaya çalışıp psikolojik destek almasını sağlayın ve annenizin yanında durun onu anlamaya çalışın bir kadın olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…