- Konu Sahibi delidoktorudegiliz
-
Begendiginiz otellerden yazarmisiniz.ege de ozellikle gittiyseniz?Ben de tesettürlüyüm.
Otelleri tek tek arayıp tesettür konusunda havuzda bir problem olup olmayacagını sorarak rezervasyon yaptırdım.
İslami otellerde kalmadık çünkü hem gereksiz pahalı hem de eşimle ayrı ayrı tatil yapmanın bir anlamı yok benim için.
Dışarıda açık insan görmüyor muyuz sanki ?
Ya da plajda girerken hangi erkek görmüyor ki bizi :)
Bana saçma geliyor o yüzden.
Sadece bayanlara özel havuzlarda eşiyle birlikte olmasada vakit geçirirken keyif alan hanımlar için bu tip oteller ideal.
Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Kaldıgım otellerde zaten tesettürlü bayanlar da vardı.
Mugla Marmaris'teki otel grand paşa hotel genel olarak iyiydi memmun kalmıştık.Begendiginiz otellerden yazarmisiniz.ege de ozellikle gittiyseniz?
Ayy ben istiyorum akdeniz bölgesi,lütfen lütfenMugla Marmaris'teki otel grand paşa hotel genel olarak iyiydi memmun kalmıştık.
aqua parkı da vardı kızım için özellikle istemiştim.
2 gün konakladık orada
Ondan sonra Fethiye Faralya'da Onur Motel diye bir yerde konakladık bungalov tarzı ama begenmedim çünkü bugalov bana hitap etmiyor ama mekan olarak güzeldi Kelebekler Vadisine bakıyordu.
Burası dağ başında kafa dinlemek istiyorsanız ideal, doğal güzelliği tartışılmaz derecede güzel ama plaja uzak arabanız yoksa tavsiye etmem.
Tek eksisi biraz böceklere karşı hassas oldugumdan bana pek hitap etmedi ama eşim çok çok begendi :) zevk meselesi tabiki.
Akdeniz bölgesi isteseydin önerebilecegim baya yer olurdu.
Alanya saphir Resort Otel Okurcalar mevkiinde ultra her sey dahil konsept.Ayy ben istiyorum akdeniz bölgesi,lütfen lütfen
TesekkürlerAlanya saphir Resort Otel Okurcalar mevkiinde ultra her sey dahil konsept.
Icecekler kaliteli ve genellikle ambalajlı.
Özellikle soğuk içecekler.
Aquasi var çocuklar için ideal.
Bebek ve cocuk yüzme havuzu.
Sosyal aktiviteler.
Gece eğlencesi ve gösteriler.
Plaji taşlı olmasına ve hemen derinlenmesine rağmen ben rahatsız olmadim bu durumdan.
Hizmet ve kalite iyi.
Personel güler yüzlü.
Temizlik gayet iyi.
Açık yada kapalı hiçbir kadının havuza girmesi cok sağlıklı değil hamileyken yapmayın bence böyle birşey havuza gitmeyinMerhaba kızlar, doğru yere post açmışımdır umarım. Bu aralar kafama takmış olduğum ve İnternette aradığım kriterlere uygun bir yer göremediğim için sizlerin deneyimine başvurmak istedim. Hamileyim ve tatile gitmek istiyorum. Doktorum bir sorun olmayacağını söyledi. Sorun şu ki eşimle birlikte gideceğim kapalıyım ama havuz ve denize birlikte girmek istiyorum. Ayrı gayrı bir tatil istemiyorum. Plajı kum olan ve kapalı olduğum için kendimi yalnız görüp rahatsız olmayacağım bir yer. Akdeniz ya da ege olabilir. Bu duygu beni üzüyor fakat yeni kapandığım için henüz alışma evresindeyim.
Ben evvelki sene çoğunluğu rus olan yabancı turistlerin yoğunlukta olduğu bir otelde tatil yapmıştım. Tesettür mayoları ile havuza ve denize giren kadınlarda vardı, kimsede yadırgamadı. Yadırgamayada hakları yok zaten. İyiki yüzüyorsunuz. Deniz, bütün doğal güzellikler herkes için var. denizin kenarında ailesi yüzerken üzerinde çarşafla kumsalda sabırla oturmak zorunda kalan kadın görmüştüm..onu hiç unutamıyorum, onun için üzülmüştüm. Kocasıyla aynı dini görüşteler ama hayatı eşit paylaşmıyorlar. Haksızlık. Kızgın güneşin altında denize girmeden oturmak işkenceden farksız.Merhaba kızlar, doğru yere post açmışımdır umarım. Bu aralar kafama takmış olduğum ve İnternette aradığım kriterlere uygun bir yer göremediğim için sizlerin deneyimine başvurmak istedim. Hamileyim ve tatile gitmek istiyorum. Doktorum bir sorun olmayacağını söyledi. Sorun şu ki eşimle birlikte gideceğim kapalıyım ama havuz ve denize birlikte girmek istiyorum. Ayrı gayrı bir tatil istemiyorum. Plajı kum olan ve kapalı olduğum için kendimi yalnız görüp rahatsız olmayacağım bir yer. Akdeniz ya da ege olabilir. Bu duygu beni üzüyor fakat yeni kapandığım için henüz alışma evresindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?