Tatile gitme bana bakicilik yap

Aynı evde bile yaşansa herkes farklı hayat Yaşar.
Annen yemek yapmıyosa sen yap sende yapmıosan dışardan söyle.
Kendinle ilgilen yeni hobiler edin kulak asma.
Üni mi istiyosun otur çalış . Kitle kapıyı çalış.
Olmuyo mu git kütüphaneye orda çalış.
Tatil mi istiyosun git.
Bak benimde annem yüzünden çocuğum olmuyo belkide hiç olmayacak.
5 yaşında göğüslerim çıktığında götürseydi doktora 8-9 yaşında ilk regl olduğumda götürseydi doktora. Bembeyaz te Nime çenemde çıkan sakallara normal demeyip götürseydi doktora şimdi çocuğum olurdu.
Ama ben annemi suçlamıyorum 5 yaşında benim Aklım yoktu belki ama 13-14 yaşında gidebilirdim doktora.
Sebep olan oysada sorumlusu benim.
Iğne ve çıvaldız durumu bunu unutma.

Git...
Anneni de doktora götürebilirseniz iyi olur..
Anlıyorum seni, kendini de bulacaksın inşallah :)
Bazen direkt yaşatarak ders veriyorlar sanırım, öyle düşün..
Allah yardımcın olsun...

Annen problemli bence.

tatile git, hastaysa baban baksn ki o da kapris bence.

Baban ne diyor bu ise? Hic babanla konustun mu bu nasil bir ev adam gibi yemek pismiyor diye?

baban anneni psikiyatriye gotursun mutlaka. Sana da para versin, disardan ye, sinava calisiyormussun yemekle ugrasma.

Zaten her sey psikiyatriste gitmemizle basladi . Hastalık tanisi konuldu ya, ondan sonra basladi her gün ben hastayim demeye.

Git...
Anneni de doktora götürebilirseniz iyi olur..
Anlıyorum seni, kendini de bulacaksın inşallah :)
Bazen direkt yaşatarak ders veriyorlar sanırım, öyle düşün..
Allah yardımcın olsun...

Teşekkür ederim :)
İnşallah bulurum :)
götürdükte ,faydasini goremedik bir türlü.

Çok geçmiş olsun, insallah hakkınızda hayirliysa anne olursunuz .

Evet haklısınız , kendi sorumlulugumu almam lazim. Hatam var kesinlikle, ama bunu telafi edecegim. Dedikleriniz çok iyi geldi , kapiyi kilitleyip ,kendi dersime gomulme zamani. O evde kendi yaşam alanımi kurma zamanım çoktan gelmis.

Ben annenızın kuruntusu yada sızın gıtmemenız ıcın onunuze engel koyduğu ve hasta olduğunu da kendı ınanmadıgı ıcın Dokotora gıdelım teklıfınızı zaten kabul etmeyecek.. Sen doktora gıtmenıze sebep olacak kadar kotu degılsen tatıle gıdebılırım demektır dersınız dıyorum.. Sız ılgılenmedınız yada doktora goturmedınız demiyorum..

Tatil iyi gelecek sana

Annene ders vermek için değil de biraz nefes alıp psikolokik olarak toparlanmak için git.Amaann bayılıyorsa bayılsın ayılacak sonunda.
Not: Anneyim ,annemle ergenlik haricinde çok çatışmalarım olmadı şu an bile bana ters gelen şeyleri yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…