A anisbat Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2015 5 0 40 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi anisbat #1 bir hafta sonra tatile gidiyorum bacaklarimda çok batık lekesi var napicagmi bilemiyirum.
merveyilmaz13 Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2015 162 41 30 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi anisbat #2 anisbat .!.: bir hafta sonra tatile gidiyorum bacaklarimda çok batık lekesi var napicagmi bilemiyirum. Genişletmek için tıkla... Lazer mi yaptiriyorsun lazer batık birakmazki
anisbat .!.: bir hafta sonra tatile gidiyorum bacaklarimda çok batık lekesi var napicagmi bilemiyirum. Genişletmek için tıkla... Lazer mi yaptiriyorsun lazer batık birakmazki
A akurt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2015 12 3 44 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi anisbat #3 anisbat .!.: bir hafta sonra tatile gidiyorum bacaklarimda çok batık lekesi var napicagmi bilemiyirum. Genişletmek için tıkla... yanık lekesi bıraktığıyla ilgili birçok duyum almıştım ama lazerin batık lekesi bıraktığını ilk kez duyuyorum.. Şok!
anisbat .!.: bir hafta sonra tatile gidiyorum bacaklarimda çok batık lekesi var napicagmi bilemiyirum. Genişletmek için tıkla... yanık lekesi bıraktığıyla ilgili birçok duyum almıştım ama lazerin batık lekesi bıraktığını ilk kez duyuyorum.. Şok!