Tatile giden bayanlar kıymetini bilin lütfen

Eşiniz mi? Orada bişey yok. Öldürüyor bu cümle beni. Bi de senlik değil orası var. Ya nereden biliyorsun benlik değil
Eylül den nisana kadar da "Hava soğuk bu havada gezme mi olur herkes evinde oturuyor" derdi.Bahane çok.. Ankara dediğin bana küçücük bir ilçe gibi,hiç gezemedim

Ü
Tek başınıza mı gidiyorsunuz? Neler yapıyorsunu,? Deniz,otel mi kültürel tatil mi. Tek başınıza canınız sıkılmıyor mu?
evlenmeden önce yalnız gittiğim oldu ama sonrasında denk gelmedi. Benim eşimle gezme konusunda sıkıntım yok, işleri uygun olursa eşlik eder. Uygun olmazsa da ben arkadaşlarımla, annemle, ablalarımla falan giderim. Yanıma kimseyi bulamazsam da yalnız gitmek sorun olmaz benim için.

Eşiniz ailesine destek olabilir, ne kadar güzel hayırlı evlatmış ama 16 senedir tatile gitmemiş olmanız çok anormal.
Evliliğinizde romantizm, beraber vakit geçirme gibi duygusallıklar eksik. Şirket işletir gibi evlilik yürütüyorsunuz. Çift maaş olsun, ev-araba alalım, yazın yaylaya gidip kp-kv yardım edelim.
Eşim benim önce ruhumu doyurmalı. Özel günlerde kırmızı gül getirsin. Ayda bir yemeğe çıkalım, parkta yürüyüş yapalım...
Valla sizin beklentiniz çok düşükmüş. Bunca seneden sonra sorgulamanız ilginç.

Peki siz neden 16 sene sabrettiniz?
Benimki tek başına gitmeyi kendine yedirememek. Bi de görüyorum ya öğretmen arkadaşlar hep eşleriyle gidiyor. Biliyorum ki kendim gitsem drama kraliçesi gibi hissedeceğim. Yol boyunca ağlayacağım. Milleti eşiyle gördükçe burnum sızlayacak. Evlenince balayına bile gitmemiş biri olarak içim yanacak.

Ben şimdi burada yazarken parçaları yerine koydum. Eşim anne babası hayatta oldupu sürece başka yere gitmeyecek.Çünkü ağır iş yapıyorlar.
Eşinizin tavrı ve bu düşüncesi de inanın hiç mantıklı gelmiyor bana ama bir yerden başlamalısınız artık. Eşinize tamam sen ailenin yanına git ben de tatile gidiyorum 1 hafta diyebilirsiniz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama var ise alırsınız çocuğunuzu çok da güzel vakit geçirirsiniz. Yoksa kültür turları zaten dolu dolu ve koşuşturmalı geçtiği için inanın kimseye ihtiyacınız bile olmaz. Ve ya bu durumu kabul edip bu şartlarda mutlu olmayı tercih edebilirsiniz. Tam anlatamadım belki ama sebebi eşinizden çok kendinizde aramak belki bir şeylerin değişmesine sebep olabilir 😊🌺

Umarım bundan sonra bol tatilli zamanlarınız olur 🌼

Eşiniz ailesine destek olabilir, ne kadar güzel hayırlı evlatmış ama 16 senedir tatile gitmemiş olmanız çok anormal.
Evliliğinizde romantizm, beraber vakit geçirme gibi duygusallıklar eksik. Şirket işletir gibi evlilik yürütüyorsunuz. Çift maaş olsun, ev-araba alalım, yazın yaylaya gidip kp-kv yardım edelim.
Eşim benim önce ruhumu doyurmalı. Özel günlerde kırmızı gül getirsin. Ayda bir yemeğe çıkalım, parkta yürüyüş yapalım...
Valla sizin beklentiniz çok düşükmüş. Bunca seneden sonra sorgulamanız ilginç.
Senelerdir sorguluyorum ama anlatamıyorum işte. Anlatamadıpım gibi sonunda ben hatalı çıkıyorunm.Bencil oluyorum, anlayışsız oluyorum.

Benimki tek başına gitmeyi kendine yedirememek. Bi de görüyorum ya öğretmen arkadaşlar hep eşleriyle gidiyor. Biliyorum ki kendim gitsem drama kraliçesi gibi hissedeceğim. Yol boyunca ağlayacağım. Milleti eşiyle gördükçe burnum sızlayacak. Evlenince balayına bile gitmemiş biri olarak içim yanacak.
Denemeden bilemezsiniz. 16 sene onemsenmeyip kocayi memnun etmeye caliscagima, ilk 2 seneden sonra aglaya aglaya adim adim anadolu’ya ve sonrasinda avrupa’ya baglardim ben 🙃 (ha ben aglamadan yapardim bunlari ama siz aglatim dediginiz icin bu sekilde yaziyorum)

Eşinizin tavrı ve bu düşüncesi de inanın hiç mantıklı gelmiyor bana ama bir yerden başlamalısınız artık. Eşinize tamam sen ailenin yanına git ben de tatile gidiyorum 1 hafta diyebilirsiniz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama var ise alırsınız çocuğunuzu çok da güzel vakit geçirirsiniz. Yoksa kültür turları zaten dolu dolu ve koşuşturmalı geçtiği için inanın kimseye ihtiyacınız bile olmaz. Ve ya bu durumu kabul edip bu şartlarda mutlu olmayı tercih edebilirsiniz. Tam anlatamadım belki ama sebebi eşinizden çok kendinizde aramak belki bir şeylerin değişmesine sebep olabilir 😊🌺

Umarım bundan sonra bol tatilli zamanlarınız olur 🌼
Bebeğim 16 aylık. Bu sene olmaa ama seneye sanırım etrafının daha bilincinde olur. O zaman en azından çocupun ufku için her yıl farklı yerler düşünüyorum.

Konunun içinde kendimi buldum :)
Tuz gölüne gidelim ? Oraya vasıta gitmiyor arabası olan gidebiliyor.
Beypazarı varmış ?
Orada bişey yok ya iki masa üç hediyelik eşya..
Kuğulu Park ?
Aman kuğulu park dediğin iki tane ördek yuzuyo çay içecek oturacak yer filan da yok 🙄 gibi gibi ..

herşeyiyle Ankara:KK70::KK70:
eylülde de çubukta turşu festivali var. turşu alın belki özenip kendi turşusunu kurar evde:KK70:

Cnm 16 sene memleket dışında hiç mi farkı yerelre tatile gitmediniz benim eşimle de aramda tatil sıkıntısı var eşim evlenemden önce çok gezmiş şimdi biz eşime diyorum hadi gel gezelim yaylalar peri bacaları falan Mezopotomya aman hiç merak etmiyorum der o Deniz tutkunu Deniz olan yerlerde ortak karar verip gidiyoruz benim istediğim yere de zor inat geldi hatta ben de bu kokunda tartıştık hep Deniz olan yerlere gidiyoruz ben eşimle dağ bayır gezmek isterim ama öyle yapamıyoruz

Cnm 16 sene memleket dışında hiç mi farkı yerelre tatile gitmediniz benim eşimle de aramda tatil sıkıntısı var eşim evlenemden önce çok gezmiş şimdi biz eşime diyorum hadi gel gezelim yaylalar peri bacaları falan Mezopotomya aman hiç merak etmiyorum der o Deniz tutkunu Deniz olan yerlerde ortak karar verip gidiyoruz benim istediğim yere de zor inat geldi hatta ben de bu kokunda tartıştık hep Deniz olan yerlere gidiyoruz ben eşimle dağ bayır gezmek isterim ama öyle yapamıyoruz
Aynen o da bekarken gezmiş. Kapadokya mesela aşırı merak ediyorum. Ya görecek birşey yok işte bildiğin mağara diyor. Görmek istediğim her yer için olumsuz yorumu var. Ben yüzme bilmiyorum ve Karadenizde denize girilen bir ilde oturuyoruz. Arkamız plaj. Eve 200 metre. Dolayısıyla denizli havuzlu tüm tatil isteklerim de camdan bakınız 200 metre ötede bedava halk plajı var şekilde baltalanıyor.

@tivoli26 iyi de anne baba gelmiş kaç yaşına. isteseler o büyük başları satıp o parayla rahat rahat otururlar evlerinde.

hayvancılık bağımlılık gibi bişey. kendi dedemlerden biliyorum. ihtiyaçları olmadığı halde sanki o hayvanlara bakmasalar açlıktan ölecek gibi davranirlardi.

16 büyük bas baya bı para şu zamanda. onlar kendi canının kıymetini bilmiyo diye eşiniz niye vicdan yapıyo.
hani iki tane olsa gücü ona yeter baksın yapsın da eşinizin ailesi resmen bağımlı 🤷

ben sizin yerinizde olsam şu an illerin çoğu bitmişti 16 senede.
öyle kuru kuru dram yapmasın eşiniz de. kendi kurduğu ailesine ne katmış bu zamana kadar ona baksın.

Aynen o da bekarken gezmiş. Kapadokya mesela aşırı merak ediyorum. Ya görecek birşey yok işte bildiğin mağara diyor. Görmek istediğim her yer için olumsuz yorumu var. Ben yüzme bilmiyorum ve Karadenizde denize girilen bir ilde oturuyoruz. Arkamız plaj. Eve 200 metre. Dolayısıyla denizli havuzlu tüm tatil isteklerim de camdan bakınız 200 metre ötede bedava halk plajı var şekilde baltalanıyor.
Cimri mi yoksa gezme hevesi mi yok

X