• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile Gideceğim ama Regl Oldum

ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.

ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..

iyi tatilller =)

pes ya pes al birini vur ötekine bence siz bol bol her durumda girin çünkü 30 yaşına gelip hele bir de çocuklarınız olunca bunlar aklınıza gelip hiç giremeyeceksiniz

Madem regl dönemine denk geliyo tatilin havuza girmeyeceksin güneşleneceksin.
Yada imkanın varsa ertele tatilini regl dönemine göre ayarla tatilini
Benimde midem bulandı havuza zor giriyordum zaten artık sadece güneşlenmekle yetincem sizin gibiler yüzünden:26:

bebekler için üretilen bezler var havuz ve deniz için kullanılabiliyor. ondan dene istersen :37::37::27::27:

geciktiriciyle dene şansını, engel olamazsan lütfen havuza mavuza girme !!!

Son düzenleme:
ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.

ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..

iyi tatilller =)

siz şaka mı yapıyosunuz ?

arkadaşlar bence bu kadar yüklenmemek gerek 15 yaşındaki kıza.sorup öğrenmeye çalışıyor sonuçta.regl dönemlerinde kadınlar jinekolojik hastalıklara ve enfeksiyonlara daha yatkın olduğu için deniz havuz vs girmemek en iyisi hem kendi sağlığın hem diğer insanların sağlığı için.tatilini erteleme imkanın varsa en güzeli.onun dışında hap kullanabilirsin(tabiki her ilaç gibi yan etkileri var maalesef)bide yıllar önce birinden soğan kabuğunu kaynatıp içmekle ilgili birşey duymuştum.ama hiç bilgim yok inan bende denemedim bi araştır istersen.iyi tatiller:30:

SLM HERKESE 1 ay sonra evleniyorum adetim düğün günüme geliyor ne yapacağım nasıl geciktirebilir yada erken olmasını sağlayabilirmiyim ve ilişkide sorun olurmu yardımcı olunnn lütfennn )

primolut-n kullan canım.zararsız nadir kullanılınca.ben annemin doktoruna başvurup kullandım bişi olmadı.sadece normal olman gerektiği gün sancın oluyo.onun dışında bi yan etkisi olmadı bende.

Ama evli değil. Tampon kullanamaz

Evli olup olmamasiyla alakasi yok ... evli olmayipta tampon kullanabilecek durumda olan cok insan var. Tum evlenmemis insanlar bakire degilki yada her evli insan evlenirken bakire degil artik bu devirde. Evlilik meselesi yerine bakire olmayanlar deseniz daha mantikli olurmus

Evli olup olmamasiyla alakasi yok ... evli olmayipta tampon kullanabilecek durumda olan cok insan var. Tum evlenmemis insanlar bakire degilki yada her evli insan evlenirken bakire degil artik bu devirde. Evlilik meselesi yerine bakire olmayanlar deseniz daha mantikli olurmus

15 yaşındaki bi kız için ikiside aynı yere çıkıyo canım :)

hepiniz düşünün anam. bi yardım istedik bi fikri tartıstık diye demediğinizi bırakmadınız. tutupta ben öyle mi girdim?? Allah'a şükür kazasız belasız atlattım tatilimi

Back