• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile Gideceğim ama Regl Oldum

15 yaşındayım. ayrıca lütfen yardım edin başka çareler gösterin. yoksa işin içinden çıkamıycağım

Neyse ki çok büyük değilmişsin. Acemiliğinden yazdığını anladım ve rahatladım. Başka çaresi yok bunun. Ya havuza girmeyeceksin ya da ilaç kullanacaksın. Ama bu ilacı kullanmak senin yaşın için uygun mu onu bilene danış.

Hala deniycem diyo :)

O şekilde havuza, denize vs girilmez arkadaşım. Su devirdaim yapsa bile insanlar o suyu yutuyorlar, elleri yüzleri değiyor. Anlatırken bile midem kalkıyor. Sen şortla kamufle ederken insan hayatını tehdit ediyorsun. Mikrop, hastalık. Aynı seyler senin icin de geçerli. Bütün kanallar acık olduğu için, iltihap olur bilmm ne.

Hala neyi diretiyorsunuz ki? O şekilde havuza girilmez. İnsan sağlığı bu kadar ucuz değil, NOKTA!

15 yaşındaysan zaten adetin tam düzene girmemiştir sanıyorum.
İlaç milaç kullanmanı tavsiye etmem.

KK teyzesi olarak,eskiii bir kocakarı yöntemi tavsiye edebilirim:
Limon !

Bol limonlu salata,bütün limondan yapılmış 1 bardak limonata vs...
Limon geciktirir.

:68:

o şekilde havuza girilmez bunun bir üst versiyonunda ki insanlar denizleri tuvalet gibi kullanıyorlar

biraz insan sağlığını düşünün

sen o suyu yeri geliyor yutuyorsun , ağzına burnuna gözlerine her yerine temas ediyor o kirlettiğin su

Limon !

Limon geciktirir.

ay hiç bilmiyodum ya, önümüzeki ay sırf deney olsun diye yapcam:1::1:

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Limon !

Limon geciktirir.

teşekkür ederim hemen deniyorum :46:

Zaten havuza gırmezdım .. bunları okuduktan sonra hıc gırmem ..

O kadar insan uyarmış hala acaba nasıl girerim dıye dusuyorsun ustelık cocuk deılsın mı 15 yaş aklın herşeye eriyor işte

Iyyk öyle girilir mi yahu?
Fazla hijyen durumu yapılmaz havuzda, sonuçta her türlü insan giriyor ne hastalığı var bilmiyorsunuz, ama böyle de bile bile o şekilde girin diye taktik verilmez ki...

ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.

ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..

iyi tatilller =)

yapmayın yahu ,havuza o şekilde girmek mi??:53: havuzun hijyenik olduğundan emin olamam hiç tatilimde de tercih etmem haklı olduğumu gene anladım ne kadar tampon da olsa kalın ped te olsa kendi sağlığınızı düşünün bari başkalaını düşünmüyorsanız ,
bu plan önceden varsa geciktirici kullanmaya başlayabilirdin belki de stresten gecikir dur bakalım çünkü baya stres yapmış durumdasın
tampona bile tıpa diyecek kadar :)

ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.

ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..

iyi tatilller =)

Pedle denize girilir mi yahu :37:

O şekilde denize de girmesin, mazallah köpek balıklarına yem olmak ihtimali de olabilir :27:

Son düzenleme:
normal ped kullanarak yada tutucu birşey üzerine pareo tarzı birşey bağlarsan yada etekli mayo gibi bişey giyersen bence girersin rahatca denize

çoğaldığı zamanlar güneşlen azalıp durduğunda bi girip çıkarsın pareo olursa zaten akanda görünmez bence sorun olmaz üzülme

zaten bu adet gün boyu devam eden birşey değil benmim mesela sabahtan biraz gelir sonra tee öğlen o şekilde

iğrençççççççç bi çözüm

pedde kalır ne demek ped ıslanmıyomuu bide bebeklerin bezi şişerya öyle şişermişş artı durdugu zamanımı var allasen artık kesin töbe havuz mavuz

hemen ilaca başlarsan sorun olmaz bekarken aynı şekilde tam tatil zamanı olmuştum ilaç kullandım sorun olmadı

Back