Bence sizin arkadaş Tampon kullanıp bakire takliti yapmış
ne bu şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sizin arkadaş Tampon kullanıp bakire takliti yapmış
15 yaşındayım. ayrıca lütfen yardım edin başka çareler gösterin. yoksa işin içinden çıkamıycağım
15 yaşındaysan zaten adetin tam düzene girmemiştir sanıyorum.
İlaç milaç kullanmanı tavsiye etmem.
KK teyzesi olarak,eskiii bir kocakarı yöntemi tavsiye edebilirim:
Limon !
Bol limonlu salata,bütün limondan yapılmış 1 bardak limonata vs...
Limon geciktirir.
15 yaşındaysan zaten adetin tam düzene girmemiştir sanıyorum.
İlaç milaç kullanmanı tavsiye etmem.
KK teyzesi olarak,eskiii bir kocakarı yöntemi tavsiye edebilirim:
Limon !
Bol limonlu salata,bütün limondan yapılmış 1 bardak limonata vs...
Limon geciktirir.
Iyyk öyle girilir mi yahu?
Fazla hijyen durumu yapılmaz havuzda, sonuçta her türlü insan giriyor ne hastalığı var bilmiyorsunuz, ama böyle de bile bile o şekilde girin diye taktik verilmez ki...
ben deniz olarak düşünmüştüm fakat havuzdada gayet hijyenik bence ped olucak altında ve sadece önlem amaçlı yani durduğu anlarda girip çıkar eğer bi kaç damlama olursa pedde kalır dışarı bile çıkmaz pareoda olduğu için kimsede pedi görmez iyi olur.
ama tabiki adet döneminde vajinal bölge hastalıklara dirençsiz olduğu için arkadaşımız çok kalmasın her çıktığındada duş alsın ped korur ..
iyi tatilller =)
normal ped kullanarak yada tutucu birşey üzerine pareo tarzı birşey bağlarsan yada etekli mayo gibi bişey giyersen bence girersin rahatca denize
çoğaldığı zamanlar güneşlen azalıp durduğunda bi girip çıkarsın pareo olursa zaten akanda görünmez bence sorun olmaz üzülme
zaten bu adet gün boyu devam eden birşey değil benmim mesela sabahtan biraz gelir sonra tee öğlen o şekilde