ay üzül canım valla benim arkadaşımda havuza gideceğimiz gün olmuşta ama öyle çok gelmiyodu öyle havuza girdi ve hiçbir şey olmadı
yani böyle kırmızı...
Iyyyy öyle mi girdi havuza? Hem de havuz? Yuh yaa kendi sağlığını düşünmüyor, başkalarının da mı düşünmüyor? Ve siz bunu bile bile onunla aynı havuza girdin öyle mi?
Pess
yani böyle kırmızı...
yani böyle kırmızı...
ay oğlumun anaokulu şarkısı geldi aklıma, kırmızı balık göldeee, kıvrıla kıvrıla yüzüyor
elbette girilmez. ben sadece o tür bir olayla karşılaşılır mı diye sormak istemiştim. büyütmeye gerek yok
Iyyyy öyle mi girdi havuza? Hem de havuz? Yuh yaa kendi sağlığını düşünmüyor, başkalarının da mı düşünmüyor? Ve siz bunu bile bile onunla aynı havuza girdin öyle mi?
Pess
Fırsat veriyorsunuz büyütmeye siz de ama. Kaç yaşında olduğunuzu merak ettim ben. Mahsuru yoksa
ilk girdi çıktı soyunma odasına gidip geldik hiçbir şey yoktu gün boyunca bir damla bile gelmedi ve bir hafta boyunca regl olmadı bir hafta sonra oldu nedenini bende bilmiyırum ama :S
15 yaşındayım. ayrıca lütfen yardım edin başka çareler gösterin. yoksa işin içinden çıkamıycağım
normal ped kullanarak yada tutucu birşey üzerine pareo tarzı birşey bağlarsan yada etekli mayo gibi bişey giyersen bence girersin rahatca denize
çoğaldığı zamanlar güneşlen azalıp durduğunda bi girip çıkarsın pareo olursa zaten akanda görünmez bence sorun olmaz üzülme
zaten bu adet gün boyu devam eden birşey değil benmim mesela sabahtan biraz gelir sonra tee öğlen o şekilde
normal ped kullanarak yada tutucu birşey üzerine pareo tarzı birşey bağlarsan yada etekli mayo gibi bişey giyersen bence girersin rahatca denize
çoğaldığı zamanlar güneşlen azalıp durduğunda bi girip çıkarsın pareo olursa zaten akanda görünmez bence sorun olmaz üzülme
zaten bu adet gün boyu devam eden birşey değil benmim mesela sabahtan biraz gelir sonra tee öğlen o şekilde
canım benim bu kadar büyütmenin anlamı yok birazdan burada hijyen savaşları cıkıcak :26: sen 15 yasındasın yasına ne geciktirici uygun nede tampon yapabileceğin başka birsey gelmiyor aklıma:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?