Tatile Gideceğim ama Regl Oldum

ay üzül canım valla benim arkadaşımda havuza gideceğimiz gün olmuşta ama öyle çok gelmiyodu öyle havuza girdi ve hiçbir şey olmadı

Iyyyy öyle mi girdi havuza? Hem de havuz? Yuh yaa kendi sağlığını düşünmüyor, başkalarının da mı düşünmüyor? Ve siz bunu bile bile onunla aynı havuza girdin öyle mi?

Pess

Iyyyy öyle mi girdi havuza? Hem de havuz? Yuh yaa kendi sağlığını düşünmüyor, başkalarının da mı düşünmüyor? Ve siz bunu bile bile onunla aynı havuza girdin öyle mi?

Pess

işte bu yüzden ne denize ne havuza girerim aile boyu havuz değil de daha büyük havuzlar çıktı kreşler için falan kurarım bahçeme mis gibi ohhh zaten tatilde paso gezerim ne yutacağım belli değil ığğğğyk midem bulandı

ay oğlumun anaokulu şarkısı geldi aklıma, kırmızı balık göldeee, kıvrıla kıvrıla yüzüyor

ay oğlumun anaokulu şarkısı geldi aklıma, kırmızı balık göldeee, kıvrıla kıvrıla yüzüyor

Benim kızım da söyleye söyleye dilimize persenk etmişti o şarkıyı. Konunun başından beri öyle çok gülüyorum ki ofistekiler delirdiğimi zannediyor. Çünkü artık kahkahalarıma engel olamıyorum
Tıpadan başladım gülmeye. Şimdi de bu şarkı. Akşama kadar söyler dururum artık

Pess

ilk girdi çıktı soyunma odasına gidip geldik hiçbir şey yoktu gün boyunca bir damla bile gelmedi ve bir hafta boyunca regl olmadı bir hafta sonra oldu nedenini bende bilmiyırum ama :S

havuzada giremeyeceğiz artık yazılanları okuyuncaaa tamponla bile girilmez bence heleki havuza çolumuz çocugumuzla giriyozz yapmayın ya

valla ben hiç havuza girmiyorum artık
geçen sene devasa bi olimpik havuzda bile gözlerimden sorun yaşadım, bi daha tövbe ettim havuza falan, şöyle sürekli devir daim var, böyle analiz ediliyo falan filan dediler ama yinede sorun oldu

Son düzenleme:
normal ped kullanarak yada tutucu birşey üzerine pareo tarzı birşey bağlarsan yada etekli mayo gibi bişey giyersen bence girersin rahatca denize

çoğaldığı zamanlar güneşlen azalıp durduğunda bi girip çıkarsın pareo olursa zaten akanda görünmez bence sorun olmaz üzülme

zaten bu adet gün boyu devam eden birşey değil benmim mesela sabahtan biraz gelir sonra tee öğlen o şekilde

15 yaşındayım. ayrıca lütfen yardım edin başka çareler gösterin. yoksa işin içinden çıkamıycağım

canım benim bu kadar büyütmenin anlamı yok birazdan burada hijyen savaşları cıkıcak :26: sen 15 yasındasın yasına ne geciktirici uygun nede tampon yapabileceğin başka birsey gelmiyor aklıma:82:

Iyyk öyle girilir mi yahu?
Fazla hijyen durumu yapılmaz havuzda, sonuçta her türlü insan giriyor ne hastalığı var bilmiyorsunuz, ama böyle de bile bile o şekilde girin diye taktik verilmez ki...

teşekkür ederim konuya sen ve bir kaç arkadaş dahi kimse doğru bir şey yazmadı. zaten şort ile giriyorum havuza bu yöntemini deniycem teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…