• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile Gideceğim ama Regl Oldum

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
bu gün tatil yoluna çıkacağım. ama adetim başlamak üzere :( havuza girmek istiyorum :( tıpayı duymuştum ama evli olmayan bayanlara uygun değilmiş. geciktiricide hormanlarımı bozarmış :( sizce napabilirim :( ?

geciktiriciyi sık kullanmadıktan sonra bir sakıncası olacağını sanmıyorum , bir doktora danışarak kullanabilirsiniz

Adetin başlamak üzereyse geciktirici kullanmak için çok geç
ayrıca o dediğin Tıpa değil Tampon!
sanırım:)

Sık kullanmadıktan sonra ilaç kullanmanız benim bildiğim de zararlı olmayacaktır.
Bir de tampon demek istediniz sanırım. Evet onu kullanamazsınız

Evet canım tampon ıyı oldugunu söyluyorlar hemde ılac gıbı duzenı bozmuyor

bence sen geçiktiriciyi yine de dene, işe yarabilir bi ihtimal, ama insana çok rahatsızlık veriyo bu haplar söyliyim, adet görmekten iyidir diyosan demekten bişey olmaz, proskektüste yazdığı gibi kullan, acilen hemen çık al

bence sen geçiktiriciyi yine de dene, işe yarabilir bi ihtimal, ama insana çok rahatsızlık veriyo bu haplar söyliyim, adet görmekten iyidir diyosan demekten bişey olmaz, proskektüste yazdığı gibi kullan, acilen hemen çık al

Bence de yıl içinde tekrar tatil şansı bulamayabilirsiniz. Bu sıcakta zor olur. Biraz şişkinlik yapıyor ama olsun. Tatiliniz burnunuzdan gelmez

o geciktiricinin adı ne canım ya?

ay üzül canım valla benim arkadaşımda havuza gideceğimiz gün olmuşta ama öyle çok gelmiyodu öyle havuza girdi ve hiçbir şey olmadı

zaten 4 günlüğüne gidiyorum :5: :14: havuzun başında oturam :78: havuza girsem belli olmaz mı ? :78:

yayılan kandan dolayı havuzda köpek balığı olduğunu sanabilirler bilemiyorum:27::27:

ya ertelicen ha hemen çıkıp bu hapı alcan başka bi yolu yok

Back