• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tatilde yemek düzeni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burcu77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
124
2
116
İsviçre
herkese merhaba
biz kismetse 1,5 ay sonra tatile gidecegiz. antalyada bir yer secelim diyoruz .bebegim 9,5 aylik olacak o zaman. deneyimi olanlar tatilde bebeklerini nasil beslediler merak ediyorum. ben simdiden telasina düstüm. evde hep kendim hazirliyorum meyvesini sebzesini. gidilen yerde hep kavanoz ve kasik mamasi mi vermek gerekir.? baska imkanlar var mi? benimki zaten istahsiz orada istahini tam kaybeder diye de cok korkuyorum...tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkürler.
sitede yasak degilse bebeginizle memnun kaldiginiz otel ismi de verebilirmisiniz?

eşimin aklına ev tutmak geldi orada rahat rahat kızımın ağzına göre istediğini hazırlarsın dedi ama bilemiyorum

bugün bana da bir arkadasim ayni tavsiyeyi yapti ama tatilde bir de ev isiyle ugrasmak istemiyorum...kendi evimiz kadar ne kadar özen göstermeyecek bile olsak sonucta düzen ve temizlik gerekecek. bunu da bir düsünün derim:-)

bugün bana da bir arkadasim ayni tavsiyeyi yapti ama tatilde bir de ev isiyle ugrasmak istemiyorum...kendi evimiz kadar ne kadar özen göstermeyecek bile olsak sonucta düzen ve temizlik gerekecek. bunu da bir düsünün derim:-)

evet haklısın bunu bende düşünüyorum zaten kararsız kalmamın sebebide bu

yav yapmayın ev tutmak falan yemek temizlik vs tatil neresinde bunun
ben bıktım valla her türlü işten özellikle de yemek yapmaktan

doğduklarından beri tatillerinden hiçbir zaman ödün vermeyen 2 çocuk büyüten arkadaşımın tavsiyesi önce sessiz bir köşede onu doyur sonra siz yiyin 1-2 gün belki mızlmızlanır bırak aç kalsın sonra ne versen yer milletin masasına da saldırır dedi
deneyeceğim inşallah öyle olur

yav yapmayın ev tutmak falan yemek temizlik vs tatil neresinde bunun
ben bıktım valla her türlü işten özellikle de yemek yapmaktan

doğduklarından beri tatillerinden hiçbir zaman ödün vermeyen 2 çocuk büyüten arkadaşımın tavsiyesi önce sessiz bir köşede onu doyur sonra siz yiyin 1-2 gün belki mızlmızlanır bırak aç kalsın sonra ne versen yer milletin masasına da saldırır dedi
deneyeceğim inşallah öyle olur

haklısında bebeğim çok zor yemek yiyor ona yemek yedirmek zaten bir işkence aç kalsada yemiyor

Back