- 30 Temmuz 2013
- 36
- 2
- 286
- Konu Sahibi turuncubayan
-
Aynı durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMerhaba arkadaslar ben bu ayın 18inde tatile gideceğim fakat %90 ihtimalle regl olacağım. Tüm yıl planını yaptığım tatilimin bosa gitmesini istemiyorum. Yasım 16 ve tampon kullanamıyorum haliyle. Gecikmesi icin kullanabileceğim ya da en azından azaltabilecek birsey var mı? Lütfen yardım edin
eczaneye gidin ve adet geciktirici alın ama fiziksel ve psikolojik sorun yaşatır bunlara hazırlıklı olun.gerginlik yaşayacaksınız
Hormonları bozduğunu falan duymustum bi fikrin var mı doğru mu yani?
Yan etkisi olmayan ilaç yoktur ki :)))) Tabii bozar, yumurtalıkların düzeni falan.. Ama bir kereden bir şey olacağını sanmıyorum, ayrıca biliyorsundur ama yine de söyleyeyim; hasta olmadan alınır o ilaçlar, hasta olduktan sonra işe yaramaz, en azından kuzeniminki öyleydi
geciktirici ilaçlar var ben bir kaç kez kullandım.Dr um reçete etmişti ama eczacı da verir ben marka yazmıyorum ...
regl i olmanıza bir kaç gün kala içmeye başlayıp olmak istediginizde bırakıyorsunuz.1gün sonra oluyor zaten.ama rahim dokusu kalınlaştıgı için regl biraz sıkıntılı oluyor.
genç kızlarda küçük boy tampon bile kullanmayın.zaten rahat bir şey degil.gerektigi gibi kullanılmadıgı zaman tahriş ve sıkıntıya sebep oluyor ...iyi tatiller.
eczaneye gidin ve adet geciktirici alın ama fiziksel ve psikolojik sorun yaşatır bunlara hazırlıklı olun.gerginlik yaşayacaksınız
Canım benim günüm pek belli olmuyo 5 gün erken ya da gec oluyorum bazen, 5 gün falan erken kullansam herhangi bi sorun olur mu?
Şimdi adet tarihimle erken rezervasyon otelin çakiştigini farkettim buraya bakarken yorumu gördum:) deniycem.başka carem yok tarihi degistirmiyorlargeciktirici ilaç al..adı primolut..
eczaneye git söyle 3-5 lira bişey..
ama muhtemel adet tarihinden 4-5 gün önce içmen lazım..
prospektuste yazar..
10 güne kadar kullanabilirsin 10 günden fazla kullanmak bünye için pek iyi dğil..
emin değilim ama her sabah aynı saatte 1 tane içicn..
ilaçı bıraktığın gün regl olursun..sorun yok..
herkes kullanıır ben de kullandım mecburen birkaç kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?