Kuşadasına ne dersiniz?
Kusadasi zaten tam da dusundugum yer. Bir otel buldum insallah istedigim gibidir. Orda bi milli park var ona yakin bir otel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşadasına ne dersiniz?
Kuşadası güzelçamlı ya da davutlarda uygun pansiyonlar bulabilirsiniz. Didim altınkum civarı uygundur yine. İlla aydın olsun diyorsanız buralar olur.
Biraz daha ilerlerseniz milas ören hem ucuz hem sakin bir beldedir. Çökertme de aynı şekilde.
Canım tur şirketlerinden baktın mı? Oralardan çok uygun oluyor fiyatlar. Biz be sene erken rezervasyonla bodrumda bir otele gittik. Otel mükemmeldi hem de 2 kişi 8 gece 1.500 tl'ye.
Balıkesir sarımsaklı ya gittik ama biz kalabalığız 2 yetişkin 3 çocuk günlük 400 liraya kaldık yarım pansiyondu isterseniz ismini veririm yasak değilse
Hangi tur hangi otel acaba bizde muğla akyakada düşünüyorduk ama pahalı epeyce bodrumda olabilirCanım tur şirketlerinden baktın mı? Oralardan çok uygun oluyor fiyatlar. Biz be sene erken rezervasyonla bodrumda bir otele gittik. Otel mükemmeldi hem de 2 kişi 8 gece 1.500 tl'ye.
kuşadasına gitmeyin az önce orada ki denize pislik karıştıgını okudum
Hangi tur hangi otel acaba bizde muğla akyakada düşünüyorduk ama pahalı epeyce bodrumda olabilir
Bizde bu sene bodrum mazikoyde bir yere gittik,gunluk kisi basi 3 ogun yemek 100tl,yemekler acik bufe degil oglen zeytinyagli yemekler,aksam balik,kofte,tavuk seciyosun,icecekler ekstra ama oyle cok pahali degil.odalar eski ama temiz,horoz sesiyle uyaniyosun.denizi bir harika tam kafa dinlemelik ama kart gecmiyor.
canım aydın merkez didim ve kuşadasına çok uzak kalır deniz için bence izmirin selçuk ilçesi, kuşadası, didimi düşünmelisin. ben olsam bir haftalık tatilimin
1 gününü kuşadasında
1 gününü didimde
1 gününü aydının diğer ilçelerini gezmekle geçirirdim.
mesala aydın merkez, nazilli, söke çok güzeldir.
diğer 4 günü güzel İZMİR'ime ayırırdım.
1 gününü selçukta
1 gün alaçatı/çeşme
1 gün seferihisar/urla
1 gün konak/alsancak/karşıyaka ahh ahh meleketimden 10 saat uzaktayım daha yeni tatildem geldim ama hala gözümde tütüyor
canım merkezi aydında merkezi bir yer ayarlarsan orda kalıp gidip gelebilirsin mesela kuşadasında ayarla pansiyonu didime git başka gün izmire geçeceğin gün aydına git akşamına izmirde kalırsın gibi program yapmak basit.Biliyomusun bu onerin tam da benim istedigim sey ama soyle bir sorun var bu yerlerin hepsinde birer gun kalacak yer ayarlamak cok zor. Cunku hic bilmiyorum oralari. Bizde soyle dusunduk otel yarim pansiyon olsun sanahtan denize girer kahvalti yapar hergun farkli bir yeri gezer geliriz.
Tüm aile . Kızkardesler bacanaklar kuzenler.Çok egleniyoruz.20 30 kişi mi doğrumu okudum....arkadaşlarınızla çıkıyosunuz o zaman ....gelin beklerim ama ev iki o da bi salon balık istifi yatarız
iyi beklerim o zamankaç kişisiniz...Cok iyi olurdu :)
iyi denk geliyor izin günleri....kalabalıkta güzel olur tabiiTüm aile . Kızkardesler bacanaklar kuzenler.Çok egleniyoruz.
2 ay onceden izinleri . Tatil yerini ve de malum kadinsal durumlari hesaplayıp ayarlıyoruz.iyi denk geliyor izin günleri....kalabalıkta güzel olur tabii