• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil....

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
146
628
40
Arkadaşlar cumartesi günü kızımla ilk kez denize gideceğiz. Nelere dikkat etmeliyim??
Denize soksam bi sakıncası olurmu sizce??
Tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle??? Ben denize sokmak istiyorum ama eğer korkarsa banyo da yapmaz diye çekiniyorum....

benim ilk oğlum daha 4aylikken biz çadır kampına kaldık tam 10 gün,emzirdiğim için hiç sorun olmadı,denize de soktum oğlumu,hamakta da salladım,bol bol keyfinı çıkardık,ve bebeğim hiç sorun çıkarmadı,eşim otelde kalmasını istedi,ama ben doğaı özledim,çok ta memnun kaldık,ikinci bebeğim 2 aylikken(yane 10 ay önceyidi)biz bir otele gittik,ben çok bunaldım,doğum stresi atmak istedim,eylül ayıdır deniz çok güzeldi bebeğimin ayakları soktum,sonra yavaş yavaş tümünüde,otelde 1 haftadan fazla kaldık ve neredeyse hergün hep beraber deniz keyfinı çıkardık(elbette bebek 10 dk geçmıyordu denizde ne olur ne olmaz,ama onu sudan çıkarınca nasıl kızıyordu,ilk baharda nisan ayında yıne gittik otele denize girmedik su soğuktu ama sabah havuza bebekle girdim,hiç sorun olmadı çok şükür,senin kızın suyunu seviyorsa sorun olmıyacayını düşünyorum,bir kaç oyuncak al yanına suda oynasın,iyi tatiller..:nazar:

Back