- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Tabi tabi her zaman. Çok kedi köpek misafir ettik evimizde.
Bayramda iki gün falan biz de buralarda değiliz malesef, ama başka zaman başın sıkışırsa pisiler seyahat etmeye alışırsa kapımızı çalabilirsiniz.
Benimki ufacıkkenden alıştı uzun yollara.. 10 saatlik yolculuk yaptık kaç defa.. Yoldan gelince ben pestil, o ise zırdeliHiç ortam yabancılaması da yok, nereye götürsem direkt uyum sağlıyor. Sizinkiler hep evde mi duruyor genelde? İlçeler arasında bile sorun çıkıyor demişsiniz. İstanbulda olsaydım ben bakardım gönüllü olarak.. Bu yaz tayinim çıkıyor oraya muhtemelen, inşallah başka sefere :)
Canım çok teşekkür ederim. Altunizade de bir pansiyon buldum. Üç kedi için bir hafta 880 TL fiyat aldım %99 oraya bırakacağız. İnternet sayfasından fotoğraflarına baktım çok güzel bir yer. Ama olur da bir aksilik çıkarsa rahatsız edeceğim. Tekrar çok teşekkür ederim.
Tekrar çok teşekkür ederim canım bir yer buldum bakalım büyük ihtimal orası olacak. Ay ne zormuş kedili tatil ! Yine de Allah yokluklarını göstermesin çok seviyorum üçünü de. Biz de bu hafta sonu İzmir' e kaçıyoruz iki günlüğüne grup buluşmasına bizimkiler kalacaklar kısa süre sorun olmuyor. Sen de yeniden İstanbul'a geldiğinde beklerim
Herkese iyi akşamlar,
Konum lütfen taşınmasın çünkü evcil hayvanlar bölümüne ziyaret az olduğu için cevap alamıyorum bomboş kalıyor konular.
Temmuz başı bir hafta on günlük bir tatile çıkacağız. Ve kedilerimi nereye bıraksam derdim başladı. Geçen yaz tatile çıkmadığımızdan sorun teşkil etmedi bu durum ama bu sene artık bunaldık.
Önümüzde iki seçenek var veterinerimiz veya veterinerimizin arkadaşı. Evinde altı kedisi olan bu hanım kedi pansiyon hizmeti de veriyormuş. Bir gidip tanışmak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var.
Kedilerin bir hafta on gün kafeste ama güvende kalması mı yoksa ev ortamında ama ne derece güvende (?) kalmaları mı ? Yani kadını bilmiyorum büyük ihtimal iyi ve tedbirli biridir ama kedilerim kaçar mı pencereden uçar mı düşüncesi korkutuyor beni.
Öte yandan altı kedisi olan birisi zaten dikkatli ve tedbirlidir diye düşünüyorum. Zaten veterimerimizin de arkadaşıymış.
Sizce ne yapayım ? Kedisi olup tatile gidenler neler yapıyor ?
Kısa sürelerde bol mama ve su ile evde bırakıyorum ama on gün bırakamam. Mesela bu haftasonu bir buçuk gün yokuz bırakacağım ama uzun süre olmuyor.
Düzenleme ve ekleme :
Maalesef eve uğrayacak ve ilgilenecek kimse yok. Eşimin annesi de yazlıkta olacak, görümceme de bu sıkıntımıanlattığımda şakayla karışık "olduu sen Akdeniz turu yapacaksın millet de burda kedilerine mi bakacak" gibisinden konuştu. Dolayısıyla onu da eledim.Pansiyonda diğer kedilerle anlaşamama durumu için ayrı bir odaya koyup koymayacaklarını soracağım. Ki bu da bir ihtimal en azından ilk günlerde.
bana bıraaak :)
ben de sana bırakayım benimkini
6 güne kadar bırakıyorum ben.
Rica ederim canım
ya bi de ben her odaya çok fazla su ve mama koyuyorum ve bırakıyorum
3 kedi sıkılmaz da
neden öyle yapmıyorsun ki?
Özel mesaj atıyorum. Evet o dönemler hep dolu olur, bizimkiler de hep geri çevirmek zorunda kalıyorlardı.Bulduğum gibi kaybettimŞimdi konuştuk da kontenjan dolmuş filan biraz canım sıkıldı. Zaten 900 de çok yüksek bir rakam. Arkadaşınız bu muhitte mi acaba ? ( Anadolu yakası )
Özel mesaj atıyorum. Evet o dönemler hep dolu olur, bizimkiler de hep geri çevirmek zorunda kalıyorlardı.
Canım 8 gün. Üç kedi. Tuvaletleri kokmaz mı ? Artı havasızlıktan ölmezler mi ? Eşim diyor ki 6-7 tuvalet alıp bir odaya dizelimAy olur mu öyle ya kedi wc' si gibi
yok yahu neden havasızlıktan ölsünler ki??
leğen al 2-3 tane kum doldur
koy farklı odalara açık tuvalet gibi yap
ben 6 gün sonra geldiğimde wc kötü kokmuş oluyor ama bişey olmuyor yahu :/
5 kg mamayı oraya buraya koyuyorum
borcamlara su doldurup bırakıyorum
bıraktığın yerde kafeslerde mi duracaklar?
hepsi dışarıda serbest olurlarsa başka kedilerle kavga falan etmezler mi?
bi de gerçekten para çok 900 tl :/
karşı /alt komşuna anahtar ver tam ortasındaki gün 1 defacık gitsin sularını tazelesin tamamdır.
kedilere de tatil yaptırıyosunuz bi neviŞahane bir yer. Kafesler var ama ahşaptan büyük yani eğer kedi korkarsa girmesi için. Normalde o kafeslerde kalmıyorlarmış, etrafı çevrili bir bahçesi var ve envai çeşit de oyuncak. Benim kalasım geldi
kedilere de tatil yaptırıyosunuz bi nevi