tatil ve grip!

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
kızlar bugün banyo yapmıştım hadi şöyle bi uzanayım dedim cam açık uyuyakalmışım.. saçlarımda ıslaktı biraz. şimdi burnumun tıkandığını hissediyorum 5 gün sonra tatile gidicem ve hasta olmamam lazım!!!! nolur beni hemen toparlayacak acil bir öneri ilaç milaç hasta olmamı engelleyecek birşey söyleyin, lütfennn..

Burdan ilaç ismi veremeyiz ama yatın, dinlenin, kendinizi sıcak tutun, bitki çayları için zaten 2 güne bir şeyiniz kalmaz
En azından ben hiç öyle 1 hafta yatıp kalmıyorum siz nasılsınız bilemem tabii :44:

ben hasta olursam kalırım maalesef umarım toparlanırım hemen. teşekkür ederim.

O gidilde acayio imrendim gun icinde uyumana . Insallah hasta olmazsin hangi sehirdesin oyke ist cok esiyo bu hafta

O gidilde acayio imrendim gun icinde uyumana . Insallah hasta olmazsin hangi sehirdesin oyke ist cok esiyo bu hafta

egedeyim ben hafif yağmurlu burası.. çok soğuk değil ama yeleğimi giydim yani :) ıhlamur falan yaptım inş iyi gelir. ya gün içinde uyumak pek huyum değildir ama yorulmuştum gündüz ondan uyudum herhalde..

zencefil çayı için ve adaçayı acayip derecede iyi gelir.
tarhana çorbası ve turşu ...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…