Çocuk Hastalıkları Tatil ve El ayak ağız hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Denize sıfır ama büyük bi otelden rezervasyon yaptırdık milyonlarca insan konaklıyor çocuğu korumakta zorlanıyor.

Gittiğimiz otelde inanın küçücük bebekler bile havuzdaydı bende temizliğine güvenip soktum ama pişman oldum.odaların temizliği gayet iyiydi keza yemeklerde öyle hatta bebeğimiz olduğu için temizlik ve yemek konusunda özel ilgilendiler ama demek ki havuzu çok da hijyenik değilmiş

Çeşme zaten rüzgarıyla meşhur , çeşmede rüzgarsız deniz keyfi için ılıca da sıcak su çıkan yerde dalgakıran var onun arka kısmında girmeniz lazım ,
Temiz havuz diye bir şey yok hijyen edilmiş havuzda da kimyasal vardır oda mikrop kadar zararlı kaldı ki çocuklar su yutuyor ve tenleri hassas çocuklar için havuz çok daha zararlı.
Geçen yaz el ayak hastalığı korkumdan apart tuttum ama market yap temizle pişir vs derken çok yoruldum tatilden hiç bir şey anlamadım neyse çocuk eğlendi diye kendimi avutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…