- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.696
- 248
- 34
- Konu Sahibi Galadriellll
-
Amasra'ya gidebilirsiniz hem asiri kalabalik olmayan bir yer hem de otelde vakit gecirmeyi pek dusunmuyorsaniz fiyatlari da uygun ideal bir yer. Ama şu an orda deniz soguk mudur bilemiyorum. Bir site var tripadvisor ordan yorum okuyarak en uygun oteli seçebilirsiniz orda cok gercekci yorumlar yaziliyor.Merhabalar. Burdaki ilk konumu açıyorum. Bizde yaz için tatil araştırmaları başladı. 2 yıllık evliyiz balayına gitmemiştik. Sonraki yaz da ailemin yazlığına gittik. Artık bu yaz tatil yapmak istiyoruz ve bu konuda hiç tecrübemiz yok. Eşim de biraz hesaplı olsun hem de güzel olsun derdinde ve çok kararsız bir insandır.
En basitinden anlatacak olursam iki basic tişört arasında kalsa sınır olur ve ikisini de birakir:)
Konumuza dönersek yine araştırma yaparken " of secim yapamıyorum. emin olamıyorum ki!" dedi kapattı bilgisayarı. Tatilden beklentimiz gittiğimiz yerin kendi plaj imkanı, temiz kum ve plajı olsun istiyoruz. Pek otelde vakit geçirme planımız yok o yüzden otelin temiz ve ortalama şartlarda olması yeterli. Önemli olan konumu ve plajı. Mekan olarak da gökçeada gibi ölü bir yer değil ama çok canlı kalabalık da olmasin istiyoruz. Sen de ne çok istiyorsun diyeceksiniz ama bunlar genel olarak eşimin talepleri.
Bütçemiz 2500 3 4 gecelik yeterli olur. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Öyle güzel anlatmışsınız ki inş bizede nasip olur. Bizde gitmedik balayınaBiz balayina ağvaya gitmistik ❤ Yine olsa yine giderim ki seneye yazin kizimizla tekrar gidecegizBungalov evlerden olusan bir otelde kaldik, ayriyetten havuzu da vardi. Deniz icin merkeze iniyorduk. Carsisini falan gezdik. Sansimiza biz acik hava konserlerinin oldugu zamana denk gelmistik. Cook guzeldi baya dolu gecti. Nehir kenarindaydi zaten butun oteller. Aksamlari elimize kahvemizi alip salincaga kurulup nehiri izliyorduk Doga yuruyusu yapmistik. Temiz hava mis gibiydi valla. Kesinlikle ağva adeta bir aşk yuvasi
Evet bence de , cunku 3-4 gunluk o fiyat ekonomik krizden cok cok önceydi.Sezonda bu fiyata bi yer bulursaniz haber verin biz de rezervasyon yaptiralim. Imkansizi istiyosunuz
Agustosun ortasinda gittikYazın mı gitmiştiniz peki? Sanki bahar zamanı tercih edilen bir yer diye duymuştum orayı. Aslında akdeniz tercihimiz ama bakacağım ağvaya tesekkuler:)
Insallah gidersin canim.Öyle güzel anlatmışsınız ki inş bizede nasip olur. Bizde gitmedik balayına
Burdan bir iki yorum dışında mantıklı bir yorum alamayacağım galiba. Bütçeye laf atma, tatile gitmediğiniz belli vurgusu bla bla. Sanırım kaynimli gorumceli bir derdim olmadığı için konu platformu gerdi. Daha güzel tatillere siz gider ve biraz pozitif bir tavır edinirsiniz umarim :)
Bütçe konusunda senelik birikimimizle arabamızı yeniledik ve hesabımizda cüzi bir miktar kaldı. Buna bakarak sınırlamıştım aslında belli olmaz. Daha fazla da olabilir planlarniptal da olabilir. Serbest meslek yapıyoruz. Gercekten fikir veren bir kac uyeye de tesekkuler.
Yanlarında tüp götürüp hazır köfte pişirmeyi düşünüyordu...üstelik o tarihlerde adet de görüyorduTatil yapmadığınız belli
Kural 1- tatil rezarvasyonu en geç şubat, bilemedin mart gibi bitmiş olmalıdır.
2 gece arabada uyuruz gerekirse diyen bir üye vardı, aklıma o geldi
Yanlarında tüp götürüp hazır köfte pişirmeyi düşünüyordu...üstelik o tarihlerde adet de görüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?