- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
Şaşırmayın arkadaşlar. Bu yıl oteller %30 pahalandı.
Aynen; artmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırmayın arkadaşlar. Bu yıl oteller %30 pahalandı.
Hahahha çok güldüm vallahi Biz gitmeden önce mutlaka yorumlara bakıyoruz, bundan sonra daha temkinli olacağım sanırım çünkü siz bir çok şeyden şikayet etmişsiniz biz pek şikayet etmemiştikA gerçekten mi ya nefret ettiğim şeyleri yazayım ben yine de
Kaydırakların merdivenleri pas içinde, barların yanına kokudan yaklaşılmıyor (dökülüp silinmeyen içkiler nedeniyle) amfi tiyatronun hemen yanında çöp konteynerları var amfinin sağ tarafında oturursanız burnunuzun direği kırılıyor tabaklar düzgün yıkanmıyor hep lekeli, otel kapasitesi çok yüksek ama bunu karşılayacak ne personel var ne de şezlong vs..
Çalışanların yüzde 90ı stajyer öğrenci, çok tecrübesizler ve misafirle nasıl konuşulacağını dahi bilmiyorlar.
Çıkarken şikayet defterine nasıl yazdıysam artık halkla ilişkiler müdürü tarafından arandım. Seneye tekrar bekliyoruz, sizi otelimizde tek müşteri gibi ağırlayacağız dedi ama gider miyim? Asla.
Umarım gönlünüze göre bir otel bulursunuz.
Bence kış yaşanmadı sıcak çok olacak gibi durduğu için nasıl olsa insanlar kesin bu şekilde tatil yapar düşüncesiyle fiyatlar artmıştır. Bu arada Fethiye Sun City Beach otelini tavsiye ederimBu sene turist sayısı azaldı galiba tüm oteller inanılmaz uçmuş başka açıklaması olamaz bunun
Baktım ama burada kum çok çok az hiç sanmıyorum kabul edeceklerini ben artık ege taraflarından umudu kestim hatta mersini dahi eledim akdenizde de antalyaya bakıyorum her yıl mecburenBence kış yaşanmadı sıcak çok olacak gibi durduğu için nasıl olsa insanlar kesin bu şekilde tatil yapar düşüncesiyle fiyatlar artmıştır. Bu arada Fethiye Sun City Beach otelini tavsiye ederim
İnçe kum var aslında taşlık değil yani.Kumu niçin istiyorsunuz bilmiyorum ama biz bacaklarımızı gömmüştük eğlencesine :) Biz çok keyif almıştık şahsen.Tabi tercih sizin :)Baktım ama burada kum çok çok az hiç sanmıyorum kabul edeceklerini ben artık ege taraflarından umudu kestim hatta mersini dahi eledim akdenizde de antalyaya bakıyorum her yıl mecburen
Zevk meselesi tabi :) kumlara basmayı, yatmayı vs seviyoruz :)İnçe kum var aslında taşlık değil yani.Kumu niçin istiyorsunuz bilmiyorum ama biz bacaklarımızı gömmüştük eğlencesine :) Biz çok keyif almıştık şahsen.Tabi tercih sizin :)
Oralardaki otellerde hiç güzel bir yer bulamadık, ya her şey dahil değil ya da başka şikayetler okudukKumlu tatil arıyorsanız Ege tarafında Bodrum gümbet tavsiye ediyorum :)
Çok lüks bir yer aramıyorsanız otel tavsiyesi verebilirim uygun fiyatlı :)Oralardaki otellerde hiç güzel bir yer bulamadık, ya her şey dahil değil ya da başka şikayetler okuduk
Ah keşke erken görseydim yorumunuzu ancak kararımızı geçen yıllarda gittiğimiz otelden yana kullandık aldık bugün :) siz yazın ama yine de belki yorumuzu okuyup gitmek isteyen olur ya da daha sonra kullanırız :)Çok lüks bir yer aramıyorsanız otel tavsiyesi verebilirim uygun fiyatlı :)