Çocuğunuz küçük mü? Eğer küçükse otelde onun peşinde koşmaktan hiçbişey anlamazsınız. Evde kalınca da ister istemez mutfak işlerine falan yardımcı olmanız gerekecek.Onlar 2 kişi canım kalabalık değil.
Ama aklımda hiç böyle birşey yoktu.
Düşünmekten uyuyamadım.
Değmez canım. Doğayla iç içe olmak, teyzedi kuzeniyle olmak her türlü animasyondan iyidir.Bilemiyorum işte ;(
Otelde oğlum için animasyon Vs olur mu?
Ama animasyon için okadar para vermeye değer mi bilemedim
Ne münasebet ya.Elelemin evinde ne tatili ya. Para hesabına girmeniz hiç hoş değil.. sahilde herşey paralı falan.. beleşi bulunca kafası karışanlardan mısınız :) ??
Canım inanki tatili burda yaparız diye hiç niyetimiz yoktu.hatta herşey dahil otel ayırttık.Daha ucuz olacak tatile başkasının evine gidilmez bence de,zaten o tatil olmaz.
Otelde yer ayırtmış olabilirsiniz o ksıımda sıkıntı yok. Evine gittiğiniz insanlar tabiki kalın derler. Ben başkasının evinde kalarak tatil yapamam. Başkasının evinde çok zor durumda olmadığım sürece kalmam zaten. Yemeğe götürerek aynı parayı harvayacağınızı düşünüyorsanız gidin otele. İstediğin saatte yat,istediğin saatte kalk. Odayı toplama. Kahvaltı hazır,yemek hazır vs vs.. milletin evinde ne işiniz var allahaşkına..Ne münasebet ya.
Biz yeri ayırttık hatta karttan çektirecektik otel görevlisi gelşnce alırız dedi.
Sadece uçaktan geç indiğimiz için bu gece burada kalacaktık.Ama ısrar edince kafam karıştı.
2 onlar 3 biz.
Beleş olmasın diye yemeğe falan götüreceğiz. BALIK SEVİYORLAR MIŞ.bikaç kere yemeğe gideceğiz. Eve de alırız.
Ablanın ısrar ı üzere kabul ettik.
Zaten evde durmayacağız tarihi yerleri denizi şelaleleri de gezicez.
Oğlum küçük değil 7.5 yaşında.
Kırması dökmesi karıştırması yok.
Heryeri gezeceğiz kısmetse.
E kararinizi vermissiniz iyi tatiller otel fiyatinizi bilmiyorum ama gecen seneki darbe girisimi ohal iptal edilen izinler gelmeyen turistler derken kepenk kapatma asamasina gelen her isletme bu yil giydirecek giydiriyorda aklinizda olsun astari yuzunden pahaliya gelmez umarimNe münasebet ya.
Biz yeri ayırttık hatta karttan çektirecektik otel görevlisi gelşnce alırız dedi.
Sadece uçaktan geç indiğimiz için bu gece burada kalacaktık.Ama ısrar edince kafam karıştı.
2 onlar 3 biz.
Beleş olmasın diye yemeğe falan götüreceğiz. BALIK SEVİYORLAR MIŞ.bikaç kere yemeğe gideceğiz. Eve de alırız.
Ablanın ısrar ı üzere kabul ettik.
Zaten evde durmayacağız tarihi yerleri denizi şelaleleri de gezicez.
Oğlum küçük değil 7.5 yaşında.
Kırması dökmesi karıştırması yok.
Heryeri gezeceğiz kısmetse.