o tatil lekelerinden az çekmedi ablam ne zaman güneşe çıksa yine belirginleşirdi...
hatta akne izleri falanda vardı...
ama sonra bir eczacı keşfetti ilaç yaptırıyor yüzünde leke de kalmadı esmer cildi de bembeyaz oldu...
ama bu tür ilaçlar her cilt tipinde ne kadar sonuç verir bilmem ablamda faydalı oldu...
bende 2 ağustoata elmacık kemiklerimin üzerinde kocaman güneş yanıkları ile döndüm çok moralim bozuldu soluğu doktorda aldım fakat nette rastladığım cilthekimi.com daki habibullah hocaya daha çok güvendim onun tavsiyesine uyup 3 lü kreme başladım coppertone spf50 güneş kremi kullanmaya başladım sonuç derseniz daha yeni başlladım ama psikolojikmidir bilmem bence hızla düzeliyo moralim düzeldi herkesin cilt yapısı farklı ama sonuç alan çok kişi var umarım önümüzdeki yaz tekrar çıkmazlar vücudumda 1 tane güneşten oluşan nokta bile yokken yüzümde niye oluştuki oysa koruyucuda kullandım?
güneş kremini ilk evden çıkmadan 30 dk önce sürmek gerek.denize girip çıktıkça da yenilemek gerekiyo..bende lekelenmeye müsaitim kremi düzgün uygulayınca sorun olmuyo.
ama benim bu yıl bacaklarım fena oldu..etek falan giyemiyorum o kadar leke oldu yani..napıcağımı şaşırmış durumdayım
bacak için önerisi olan olursa çok sevinirim
benimde dudak üstü ve cenemde oluyor karatı. bol bol nemlendırici krem surüyorum.biraz yanıyor ama ız kalmadan gecıyor. bunun icin dr. gittim hipokort adlıbır krem verdı .ama nemlendıcı krem en ıyı.a.s.
snookie çok teşekkürler özelden atmışsın bende atmaya çalıştım ama gittimi bilmiyorum:1no2: onun için bide burdan yazayım dedim tekrar teşka.s.
kızlar bende tatil dönüşü dudak üzerimde ve elmacık kemiklerinim üzerinde lekeler farkettim ve hemen elma sirkesi sürmeye başladım ve renkler de açılma olmaya başladı tavsiye ederim.
snookie çok teşekkürler özelden atmışsın bende atmaya çalıştım ama gittimi bilmiyorum:1no2: onun için bide burdan yazayım dedim tekrar teşka.s.