Lekeler, Çiller Tatil sonrası güneş lekesi ile dönen var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
snookie çok teşekkürler özelden atmışsın bende atmaya çalıştım ama gittimi bilmiyorum:1no2: onun için bide burdan yazayım dedim tekrar teşka.s.

canım o karışımı ablana bi sorsan biz de yaptırsak eczanede:çok üzgünüm:

güneş kremini ilk evden çıkmadan 30 dk önce sürmek gerek.denize girip çıktıkça da yenilemek gerekiyo..bende lekelenmeye müsaitim kremi düzgün uygulayınca sorun olmuyo.
ama benim bu yıl bacaklarım fena oldu..etek falan giyemiyorum o kadar leke oldu yani..napıcağımı şaşırmış durumdayım
bacak için önerisi olan olursa çok sevinirim

:teytey:bende 3 4 yıl once Coppertone dr tavsiyesiyle kullanmıstım bence çok etkil bi krem bana yazkıs nemlendırıci yerine kullan demişti ama ben 2 kutudan sonra tekrar almadım keske ona devam etseydim ..Seninde inş düzelir canım

:bbo:mrb canım bacaklarımda ordayken hafif lekeler vardı ama döndukten sonra ilginç ama bacaklarım daha esmerlesti lekeler pek fark edlmiyor etek giymediğim için sorun olmuyor heralde senin lekeler biraz daha yoğun onun için bilmiyorum guzelim limon elme sirkesi surebilirsin heralde ben yüzüme suruyorum geldiğimden beri moralım daha iyiii:dance:

benimde dudak üstü ve cenemde oluyor karatı. bol bol nemlendırici krem surüyorum.biraz yanıyor ama ız kalmadan gecıyor. bunun icin dr. gittim hipokort adlıbır krem verdı .ama nemlendıcı krem en ıyı.a.s.

bu bahsettiğin krem kozmetik değil heralde canım nasıl leke acıcı bir krem mi yada faktörlü nemlendiricimi?Hiç duymadım çünkii:sm_confused:

arkadaşlar tatildeyken hatırladığım bir şeyi unutmadan yazayım dedim:

birkaç yıl önce sanırım televizyonda oyuncu şebnem...... (soyadını karıştırıyorum hep, zayıf olan,sarışın gibi) anlatmıştı. Eczaneden mavi anemon ya da onun gibi bir şey çiçeğinden yapılan krem alıyormuş ve fiyatı da çok uygun olan bir şeymiş. Yalnız güneşsiz zamanlarda kullanılmalıymış. Güneş lekelerini açıyormuş. Annem o zamanlar sormuştu eczanede, onlar da yazın kullanılmaz demişlerdi.

Belki işinize yarar.

snookie çok teşekkürler özelden atmışsın bende atmaya çalıştım ama gittimi bilmiyorum:1no2: onun için bide burdan yazayım dedim tekrar teşka.s.

asi bende ankaradayım.şu karışımı yapan eczanenin adını ve adresini yollarmısınsüprizzzzz

kızlar bende tatil dönüşü dudak üzerimde ve elmacık kemiklerinim üzerinde lekeler farkettim ve hemen elma sirkesi sürmeye başladım ve renkler de açılma olmaya başladı tavsiye ederim.

kızlar bende tatil dönüşü dudak üzerimde ve elmacık kemiklerinim üzerinde lekeler farkettim ve hemen elma sirkesi sürmeye başladım ve renkler de açılma olmaya başladı tavsiye ederim.

a.s.mehaba arkadaslar valla ne yaptıysam göz altlarımdaki hafif lekeyı gecıremedım limon suyu,elme sırkesi,yoğurt kabartma tozu ve bu arada kozmetık olarak aldığım tumkremler:sm_confused: sadece Allahtan cok belırgın degıl azalma hafifleme oldu.hihoyyytFakat sizlere bı önerim var ben bu tatilden sonra tesadüfen kullandım bacaklarımdaki gunes lekeleri ni tatilden geldıkten sonra bı kackere kese yaptım daha sonra Dove un bronzlastırıcı nemlendırıcı kremını almıstım bır hafta boyunca hergun surdum fakat surdukten sonra ıyıce kuruması gerekiyor gıyınmenız ıcın hem bronzluğunuz daha kalıcı oluyor hemde benım bacaklarımdaki lekelerden eser yok ben cok memnun kaldım tavsıye ederim::))

Son düzenleme:
benimde kollarımda oldu bileklerimde dha doğrusu ama çil şeklinde çok sorun etmiyorum o yüzden

ya kızlar benimde en yakın kız arkadasımda var lekelenme yıllardır geciremedi....şu eczaneyi banada söylerseniz sevinirim....

Annem de olmustu senelerce once. Sakal trasi gelmis gibi dudaginin ustu ve yanagi kara leke olmustu tatilden sonra. Kendisi doktor. 6 ay boyunca gunde 5-6 kez cok yuksek faktorlu gunes kremi kullandi. Sirf lekeye degil butun yuze sureceksiniz. Hepsi gecti. Sakin bu adi gecen expigment ya da buna benzer ilaclari kendiniz kullanmayin. Tahris olan deriyi iyice tahris edip basimiza is almayalim. Pencereden giren gunes isigi bile bu yanik deriyi tahris edermis. O yuzden sabah uyanir uyanmaz surmeye baslayin. Iki aydan once bir fark gorulmuyor, sabirli olun. Cildin kendini yenilemesi uzun surer. Krem mutlaka hypoallergenic olacak ve en az 30 faktor.

bnm yüzümde bişey yokta omuzlarımda kaldı çil çil kese yaptım ama nafile çıkmadı.....

Selam,
Son bir kaç yıldır bende aynı soruna sahibim. Kullanmadığım ürün ve ilaç kalmadı. Ama sonuç olumsuz. Lekelerim daha belirgin yani. Alın bölgem ve yanaklarımda var. Özellikle yazın daha koyu renk oluyor, kışın biraz daha sönük..
Eğer banada ANKARADAKİ ECZACININ adını yazarsanız çok sevinirim. Ailem orda bende sık sık gidip geliyom ankaraya.
Lütfen en kısa zaman cevap verirseniz memnun olurum
Teşekkürler...

Selam,
Size daha öncede yazmıştım. Henüz bir cevap alamadım. Lütfen bu konuda yardmcı olurmusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…