a.s.Arkadaşlar merhaba dün tatilden döndum ,Cildim sorunlu olduğu için yaz kış yüksek faftörlü koruyucu kullanırım , orda'da o kadar dikkat etmeme rağmen yine göz altlarım ve dudak kenarları rengi çok koyulaştı bana acilen tavsiye edebileceğiniz bir taktik varmı kapatıcı sürüyorum daha çirkin duruyor zamanla açılırmı dersiniz?
o tatil lekelerinden az çekmedi ablam ne zaman güneşe çıksa yine belirginleşirdi...
hatta akne izleri falanda vardı...
ama sonra bir eczacı keşfetti ilaç yaptırıyor yüzünde leke de kalmadı esmer cildi de bembeyaz oldu...
ama bu tür ilaçlar her cilt tipinde ne kadar sonuç verir bilmem ablamda faydalı oldu...
güneş lekesı dediğincil mi yoksa karartı mı ? bende ıkısıde oluyor.
uff korktum şimdi ben de mirmirmirmir gözlüksüz duramıyorum genelde, hafif iz kalıyor ama ne yapayım. Ancak dudak kenarları neden oluyor acaba özellikle?:uhm:
yok canım yaa cil değil leke karartı yani ama çok çirkin yanagımın ust kısmı:1no2:
ilacı merak ettim.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
3 çeşit ilaç yapılıyor onun yüzüne ama karışımlarla olduğu için bir adı yok canım...
çok da faydasını gördü...
Ankara da biz eczacı yapıyor...
şimdi aklıma geldi bana da geçen sene cildim için güneş kremi yapmıştı memnun kalmıştım...
benimde dudak üstü ve cenemde oluyor karatı. bol bol nemlendırici krem surüyorum.biraz yanıyor ama ız kalmadan gecıyor. bunun icin dr. gittim hipokort adlıbır krem verdı .ama nemlendıcı krem en ıyı.a.s.
şimdiye kadar bende çok şey kullandım ilaç veya doğal düzeltiyorum herkış biraz duzeliyor yazın tatilde yine aynı sıkıntı bıktım artık herkes ne guzel yanmışsın diyor ama yüzümdekiler beni sinir ediyor
sanırım güneş koruyucunu daha yüksek faktör almalısın.bana dr. 50 faktör la-roche nin al demişti. aynı markanın lekeler ıcın kreminide vermıstı. ama bana pahalı gelmişti. şimdi almadıgıma pişman oldum. en kısa zamanda alacağım.
gülse bu arada ten rengin nasıl.acık tenliler daha musaıt oluyor.bende esmer sayılırım.
bende kendıme esmer dedim ama sanırım senin gıbı beyaz da değilim.
o tatil lekelerinden az çekmedi ablam ne zaman güneşe çıksa yine belirginleşirdi...
hatta akne izleri falanda vardı...
ama sonra bir eczacı keşfetti ilaç yaptırıyor yüzünde leke de kalmadı esmer cildi de bembeyaz oldu...
ama bu tür ilaçlar her cilt tipinde ne kadar sonuç verir bilmem ablamda faydalı oldu...